05 / 05 / 2024

Kayseri Şeker genel kurul toplantısı

Kayseri Şeker genel kurul toplantısı

Kayseri Şeker Fabrikası'nın 65. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, firmanın devletin fabrikalarını satın alıp büyüdüğünü anlattı.

Kayseri Şeker, çiftçilere 193 milyon liralık ödeme yaptı

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine yönelik 193 milyon 247 bin Türk Lirası tutarında söküm avansı ödemesi yaptığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.

Kayseri Şeker halka arz oluyor! Ne zaman halka arz olacak? Kaç LOT verir?

Kayseri Şeker Fabrikası halka arz olacağı duyuruldu ve merak edilen tarih kesinleşti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, "Kayseri Şeker kaç lot verir?” sorusunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...

Kayseri Şeker halka arz ediliyor! 106 milyon lira pay için 10 Mayıs'ta talep toplanmaya başlıyor! 

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde talep toplayacak ve 106 milyon lira pay için halka arz gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar.

Türkşeker Genel Müdürü Şahin'den piyasaları rahatlatan açıklama: Şeker arzında sıkıntı yok!

Muhiddin Şahin, "Kıtlık olacak kaygısı içerisine girmeye gerek yok. Şeker üretiminin bu yıl çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz.". İşte haberin devamı….

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Mithatpaşa, Pervane ve Şeker mahallelerinde yer alan 10 adet arsayı 11 milyon 555 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 564 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi'de 8.6 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yer alan arsayı 8 milyon 564 bin TL'ye satışa çıkardı.

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kayseri Şeker genel kurul toplantısı Haberi

Kayseri Şeker genel kurul toplantısı

Kayseri Şeker Fabrikası'nın 65. Olağan Mali Genel Kurulu Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay önderliğinde gerçekleşti. Akay, 7,5 yıl boyunca çok çalıştıklarını ve Kayseri'de sürekli vergi rekortmeni olduklarını açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Akay, "Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi'ne 'Panpa' markasıyla üretilen şeker için paketleme tesisi kuruldu. Bu tesisin 3 kat büyümesi için hemen bitişiğinde 20 dönümlük arazi alımı gerçekleştirildi. Proje çalışması yapılıyor. Yeşilhisar’da depo inşaatı, Gemerek’te besi çiftliği, Çandır’da bölge binası, tarım market ve depo yatırımı başladı, devam ediyor. Boğazlıyan Şeker’de bir tonluk torbalarda şeker istiflemek için 37 bin tonluk silo inşaatı başladı, sürüyor. Boğazlıyan Şeker’de, arıtma tesisi büyütme yatırımı devam ediyor. Bu yatırımların hepsi 2 ay içerisinde tamamlanacak. Bazı ilçelerimizde yatırım yapılması için arazi...