09 / 05 / 2024

Kayseri yeri değiştirilen camiler

Kayseri yeri değiştirilen camiler

Son 18 yılda Türkiye genelinde ve Kayseri özelinde yıkılan ve yeri değiştirilen camiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

506 hakim ve savcının görev yeri değiştiği açıklandı...

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin, 2023 senesi adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi doğrultusunda 506 hakim ve savcının görev yeri değiştiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İBB'den metro seferlerinde değişiklik: Yenikapı etkinlikleri nedeniyle saatler uzatıldı!

Metro İstanbul, İstanbul metrosunu kullanan milyonlarca vatandaşı etkileyecek olan yeni sefer düzenlemesini duyurdu. Açıklamada, değiştirilen metro seferlerinin tarihleri de belirtildi. İşte, İstanbul metrosunun güncellenmiş tarifesi...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere son dakika: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 26 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası düzenlemiş olup, müşterilere 26 bin TL'ye kadar varan indirim fırsatı sunmaktadır. İndirim miktarı, değiştirilen akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 435 konut inşa edecek!

250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kira ve kredi desteğinde yeni dönem! Gecekondularda yararlanacak! Resmen değişti!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun’da gerçekleştirilen değişiklikle, gecekonduların dönüşümüne krediyle beraber kira desteğinde de bulunulacak. İşte düzenlemenin ayrıntıları...

Amerika'da iklim değişikliğine karşı ilk yerleşim yeri kuruldu!

New Orleans’ın 70 kilometre güneybatısında ilk defa bir yerleşim planı, iklim değişikliği sebebiyle federal kaynak desteğiyle hayata geçirildi.

Gayrimenkul satış ihalelerinde yeni değişiklik mecliste!

Gayrimenkul satış ihalelerinde değişikliğe gidildi. Buna göre, ihale alıcısının talebi üzerine icra dairesi, satışı gerçekleştirilen taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması emrini verebilecek.

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gelir Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Gelir Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi kapsamında gayrimenkullerin iş yeri olarak kullanımı için kiralanması durumunda stopaj uygulamasının kaldırılması amaçlanıyor...

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31553 sayılı resmi gazetede yayımlandı. 

Adres değişikliği bildirmeme cezası 2021!

Bir kişinin yerleşim yeri adresini değiştirmesinden sonra belirli bir süre içerisinde bildirimde bulunması gerekiyor. Peki adres değişikliği bildirmeme cezası 2021 yılı için ne kadar? İşte tüm merak edilenler 2021...

Kayseri yeri değiştirilen camiler Haberi

Kayseri yeri değiştirilen camiler

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, son 18 yılda Türkiye genelinde ve Kayseri özelinde yıkılan ve yeri değiştirilen camilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Arık, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Arık, ''Milli Emlak Müdürlüğü ile Kayseri Kocasinan Belediyesi arasında tapusu belediyeye ait Seyrani, Ziya Gökalp, Sümer ve Turgut Reis Mahalleleri'nde bulunan cami ve arsalarının hazineye devri konusunda prensipte anlaşmaya varıldığı, Kocasinan Belediyesi'nin bu konuda Meclis kararı almaya hazırlandığı bilgisi basında yer almaktadır.'' diye konuştu. 

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın soruları:
1-) Son 18 yılda Kayseri'de kaç cami yıkılmış ya da yer değiştirilmiştir. 
2-) Son 18 yılda Kayseri'de hangi gerekçelerle camiler yıkılmış ya da yeri değiştirilmiştir. 
3-) Son 18 yılda Türkiye genelinde kaç cami, hangi gerekçelerle yıkılmıştır. 
4-) Son 18...