17 / 05 / 2024

kayseride toplama taşlardan ev

kayseride toplama taşlardan ev

Kayserili inşaat ustası toplama taş ile ev yaptı. Tomarza ilçesine bağlı Bel köyünde oturan 60 yaşındaki Bekir Yıldız'ın farklı ebat ve renkte topladığı taşları kullanarak yaptığı ev, otantik görüntüsüyle dikkat çekiyor.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Ford Transit Kamyonet uygun fiyatla bayilerde! Satışta ve satış sonrası kampanyaları kaçırmayın

Ford Transit Kamyonet, Yüksek tavanı ve geniş yük alanı sayesinde, taşınması zor olan büyük eşyaların bile kolaylıkla taşınmasına olanak tanır. Ayrıca, arka kapılardan açılan geniş açıklık, yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırır. İşte 2023 Nisan ayı fiyat listesi

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Şehir içindeki taşımacılık yapan dolmuşlar için yeni karar!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile, Türkiye genelinde faaliyet gösteren dolmuşlar için yeni bir dönem başlıyor. Buna göre şehir içinde yolcu taşıyan ve cirolarının tamamını elektronik ücret toplama ile ile elde eden dolmuş işletmeleri için yeni bir dönem başlıyor. İşte detaylar…

Benzin, motorin, LPG fiyatlarını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın! Opet, PO 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG fiyatları petrol ile dolardaki iniş ve çıkışlardan etkileniyor. Benzin, motorin, LPG fiyatlarını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Akaryakıtta son dakika! Opet, PO, BP 24 Ocak 2023 fiyat listesi 

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Emlakçılardan Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'nde revizyon beklentisi!

Ticaret Bakanlığı'nca Resmi Gazete'de yayınlanan Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile emlak danışmanlara yetki belgesi uygulaması şartı getirildi. Yönetmelikte yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle sektörde faaliyet gösteren kişi ve kurumlar tarafından revizyon yapılması isteniyor.

TMSF, Dumankaya'nın 86 taşınmazını satışa çıkardı!

TMSF, Dumankaya Grubu şirketlerine ait 86 taşınmazı satışa çıkardı. Gayrimenkuller, 20 Nisan tarihine kadar teklif toplama usulü ile ayrı ayrı ihale edilecek.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Kahramanmaraş’ta tarım arazileri 2B olan vatandaşlardan tepki!

Kahramanmaraş’ta Onikişubat ilçesi Yenidemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar tarım arazilerinin 2B olarak gösterilmesine tepki gösterdi... 

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

kayseride toplama taşlardan ev Haberi

kayseride toplama taşlardan ev

Kayserili inşaat ustası Bekir Yıldız'ın, farklı ebat ve renkte topladığı taşları kullanarak yaptığı otantik evin duvarlarında, Kudüs, Lut Gölü ve Mescid-i Aksa çevresinden getirdiği taşlar da bulunuyor.


Tomarza ilçesine bağlı Bel köyünde oturan 60 yaşındaki Bekir Yıldız, AA muhabirine, kardeşleri ile 16 yıl İsrail'de inşaatlarda çalıştığını, son dönemde müteahhitlik yaptığını, 4 yıl önce köyüne döndüğünü söyledi.


Gurbetteyken farklı mekanlardan temin edeceği taşları kullanarak ev yapma hayali kurduğunu, bu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Yıldız, şunları anlattı.


"Evimde farklı coğrafyalardan, memleketlerden izler olsun istiyordum. Bu hayalimi anlattığım bir arkadaşım, Kudüs'te çalışırken büyük bir taşa adımı yazmıştı. El Halil kentinde, üzerinde 'Allah' yazan taş bulmuştum. Mescid-i Aksa'nın güneyindeki tepeden ve Lut Gölü'nden de taş toplamıştım. Bu taşları ara ara uçakla Türkiye'ye getirdim. Bir keresinde 50...