28 / 04 / 2024

kaz dağları arsa fiyatları

kaz dağları arsa fiyatları

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

İstanbul'da 2 arsa ve 1 iş yeri stopajdan muaf olarak kiraya veriliyor! Vakıflar Müdürlüğü tek tek açıkladı! 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Beşiktaş'ta yer alan 1'er arsa ile Beyoğlu'ndaki 1 iş yerini kiraya veriyor. Peki kiralama ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

“Arsa alıp prefabrik ev yapayım” diyenler dikkat! Bu tuzağa sakın kanmayın!

Depremin ardından Trakya’da, bir arsa alıp üzerine konteyner ya da prefabrik ev koymak isteyen kişilere dolandırıcıların tarlaları imarlı arsa diye satmaya çalıştığı belirtildi. Konuya ilişkin Evrensekiz Belediyesi de bir uyarı yaptı.

Hissedarlardan habersiz tapu bölünür mü? Hisseli arsa tapusu nasıl ayrılır? Tapu çıkmadan satış yapılır mı?

Hisseli tapuları ayırma işlemine dair vatandaşların aklını kurcalayan noktalar vardır. Onlardan bazıları da habersiz tapu bölümü ya da hisseli arsa tapusu ayırma işlemi oluyor. İşte bu konulara dair merak edilenler!

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Muğla'da 13 arsa ile 1 arazi satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Muğla ili Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesinde yer alan 13 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

kaz dağları arsa fiyatları Haberi

kaz dağları arsa fiyatları

Çanakkale ve Balıkesir'in arasında Edremit Körfezi'nin kuzeyinde yer alan Kaz Dağları'na ilgi her geçen gün artıyor. Koronavirüs ile beraber şehir yaşantısından kaçmak isteyen birçok isim burada yatırım yapmaya başladı. Gittikçe değerlenen Kaz Dağları ünlü isimlerin de ev ve arsa yatırımında ilk tercihi oldu. 

Çevresi büyük ölçüde ormanlarla kaplı olan Kaz Dağları'nın yakında seyrek yerleşim yerleri bulunuyor. Muhteşem orman manzaraları olan Kaz Dağları, dağların içinde birçok tepe ve tarihi eserin yanı sıra Kazdağı Milli Parkı ile de dikkat çekiyor. İşte doğallığıyla herkesi kendine hayran bırakan Kaz Dağları'nda yatırım yapan ünlü isimler...

Yazları Bodrum'da geçiren cemiyet hayatının ünlü ismi Derin Mermerci geçtiğimiz günlerde Kaz Dağları'na yerleşmek için buradan arsa satın aldı. Arsasının manzarasını takipçileriyle paylaşan Mermerci burada kır evi inşa ettirecek.