10 / 05 / 2024

kazan kazan kampanyası

kazan kazan kampanyası

Özyurt, "Kampanya dönemi herkes için win-win (kazan kazan) ilkesinin geçerli olduğu dönemdir" dedi. Özyurtlar Şirketler Grubu Nşehir, N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projeleri ayrı ayrı kampanyalar düzenliyor...

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

DenizBank, yeni bireysel kredi kartı kampanyası ile müşterilerine özel indirimler sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan hemen başvurun ve anında 300 TL indirim ile kazanın. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, bu yüzden acele edin ve detaylı bilgi için haberimizi okuyun.

Vakıfbank müjdeyi verdi! Bir sözünüze 1.200 TL'ye varan indirim! Başvuran hemen yararlanacak!

Vakıfbank "Sözünle kazan" kampanyasını duyurdu. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte kampanyanın tüm detayları...

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Garanti BBVA'dan harcadığın kadar kazan kampanyası! Ocak ayını kaçırmayın! Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan

Garanti BBVA 2023 Ocak ayına özel harika bir avantajla geliyor. Garanti BBVA uygulaması üzerinden, banka müşterisi olup şahsi kredi kartı başvurusu onaylanana 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus imkanı sunuyor.

İkramiyeyi kazanamayan MediaMarkt’ta kazanıyor! Herkese 1500 TL hediyesi için son başvuru 5 Ocak 2023!

MediaMarkt “İkramiyeyi kazanamayan Mediamarkt’ta kazanıyor!” kampanyasını duyurdu. Belirli limitte alışveriş yapan herkese 1.500 TL’ye kadar anında hediye. Kampanyaya son başvuru tarihi ise 5 Ocak 2023!

Akbank da o yarışın içerisine girdi, sadece emekliler değil herkese 1000 TL ödenecek, acil bakın

Akbank'tan 'davet et kazan' kampanyasına ilişkin bir atak geldi. Akbank, yakınlarını bankaya davet eden müşterilerine yapacağı ödeme hakkında bilgilendirmede bulundu.

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasında fark yaratan projeler!

Konut kredisi faizlerinin yüzde 2'leri gördüğü günümüzde çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Birçok firma, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası kapsamında tüketicilere farklı ödeme seçeneklerini sunan kampanyalar başlattı.

Tual Bizim Mahalle'den Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Tual Bizim Mahalle projesinde 221 konut bugün ön satışa çıktı. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje Dağ Mühendislik imzası ile Küçükçekmece'de yükseliyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ödeme örneği!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ödeme örneği haberimizde yer alıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği kampanyada son aya girildi. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ne zaman bitiyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'nda sona yaklaşıldı... Peki Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ne zaman bitiyor?

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası 31 Ekim'de sona erecek!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası 31 Ekim'de sona erecek... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği kampanyada son ayın içine girildi.

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

kazan kazan kampanyası Haberi

kazan kazan kampanyası

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, kampanyaların konut sektörünün olmazsa olmazı olduğunu dile getirdi. Özyurt, "Kampanya dönemi herkes için win-win (kazan kazan) ilkesinin geçerli olduğu dönemdir" dedi. Özyurtlar Şirketler Grubu Nşehir, N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projeleri ayrı ayrı kampanyalar düzenliyor. Tamer Özyurt, "Bu sezon konut alıcısının karşısına çok özel fiyatlarla çıktık. Elimizde sınırlı sayıda dairenin kaldığı Nşehir Esenyurt'ta şu anda konuüar 69 bin lira 249 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor" dedi. Ağustos ayında satışa çıkmasına rağmen şuana kadar yüzde 60'ı satılan Ncity Esenyurt'ta ise 49 bin lira peşinatla ev sahibi yaptıklarını anlatan Özyurt şu bilgiyi verdi: "Ncity Esenyurt'ta konutların fiyatı 99 bin lira ile 199 bin lira arasında değişiyor. Özellikle Arap yatırımcılardan büyük ilgi gören N5...