02 / 05 / 2024

Kazan proje tapuları

Kazan proje tapuları

Kazan Belediyesi tarafından Saray Mahallesinde yapılan imar çalışması sonucunda hak sahiplerine tapuları törenle verildi. Törende konuşan Başkan Ertürk, bölgedeki imar çalışmalarına 2007 yılında başlandığını belirtti...

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

Proje finansmanı nedir?

Proje finansmanı, özel projelerde önemli bir görevi üstlenen profesyonellerin yönettiği bir süreçtir. Bu süreçte, projenin finansal işlemleri geleceğe yönelik esas alınır. Bu noktada proje finansmanı nedir, ne anlama gelir ve teknikleri nelerdir soruları önem kazanıyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Kanal İstanbul ile hangi ülkeler kazanç sağlayacak?

Kanal İstanbul'un çevreci proje olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, mega proje ile tüm Karadeniz ülkelerin kazançlı olacağı dile getirdi. 

Cesa Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Soyoğlu ve Sait Kazanç ortaklığında kuruldu.

Ekim sonuna kadar 0,98 faiz oranıyla ev alabileceğiniz 95 proje!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere 0,98 faizle 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 33 proje ile başlayan kampanyaya 95 proje dahil oldu. İşte Ekim sonuna kadar 0,98 faiz oranıyla ev alabileceğiniz 95 proje...

Tual Bizim Mahalle'den Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Tual Bizim Mahalle projesinde 221 konut bugün ön satışa çıktı. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje Dağ Mühendislik imzası ile Küçükçekmece'de yükseliyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje Millet Bahçesine komşu konumda yer alıyor.

Proje yönetimi hizmeti alan firmalar kazanıyor!

Proje yönetimi ve danışmanlık hizmeti alan projeler kazandırıyor. Zaman, bütçe ve kalite üçgeninde proje kaynaklarının kontrollü şekilde kullanılmasıyla projelerin öngörülen sürede ve hedeflenen kalitede tamamlanması sağlanıyor.

Sianji Residence 30 bin Euro kazanç sağlıyor!

Gümüşlük Kadıkalesi’nde inşa edilen Sianji Residence projesi  yılda minimum 30 bin Euro kazanç da sağlıyor.  Kos ve Kalimnos adaları manzarasıyla dikkat çeken proje yatırımcısını bekliyor. 

Kazan proje tapuları Haberi

Kazan proje tapuları

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen tapu dağıtım törenine Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve tapu sahiplerini temsilen 26 kişi katıldı. Törende sembolik olarak 26 kişiye tapuları Belediye Başkanı Ertürk tarafından verildi. Törende konuşan Başkan Ertürk, bölgedeki imar çalışmalarına 2007 yılında başlandığını belirterek, sanayi alanlarının ardından mahalle içinde yapılan imar çalışmasıyla da son bulduğunu söyledi. Ertürk, "Herkesle tek tek görüştük, mahalle sakinlerinin şikayet ve önerilerini alarak bu imar çalışmasını yaptık. İtiraz çok az oldu ve bu çalışmayı hep birlikte başarıyla sonuçlandırdık. Hayırlı olsun" dedi. 


Yeni...