21 / 05 / 2024

Kazancı Yokuşu hasarı

Kazancı Yokuşu hasarı

Cihangir Kazancı Yokuşu’nda yaşanan patlamada hasar gören 185 ev ve işyeri Beyoğlu Belediyesi tarafından hızla tamir ediliyor. Geceyi evlerinde geçiremeyecek durumda olan vatandaşlar otellerde misafir edildi...

Binalarda hasar kaydı bilmecesi sürüyor! Önce az, sonra ağır hasarlı raporu verildi!

Elazığ’da 6 Şubat deprem felaketinin ardından incelenen çoğu binanın hasar kaydı, itirazlar sonucunda değişiyor. Ev sahipleri, hasar durumunun kesinleşmesi için açılan davaların sonuçlarını bekliyor.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Tam bu kadar kazancınız olacak: 400 bin TL'nin 32-55-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu! 

Bankalar müşteri çekebilmek için adete mevduat faizlerinde yarışa resmen yarışa girdi. 400 bin TL'nin 32-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte 9 Ekim 2023 banka banka mevduat faizlerindeki son durum...

Beklenen Marmara depremindeki hasar, Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçer: En az 7.2 büyüklüğünde olacak!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremi ile ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulundu ve beklenen Marmara depremindeki hasarın Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçeceğine dikkat çekti. 

Sigorta şirketlerine önemli çağrı: Depremde 1 milyondan fazla araç hasar gördü, hasarları acilen ödenmeli!

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çok sayıda bina hasar alıp yıkılırken, milyonlarca araç da hasara uğradı. Sivil toplum kuruluşları ise bölgede depremzedelerin mağduriyetini hafifletmek için bir an önce sigorta şirketlerinin kasko zararlarını karşılamasını istiyor.

AFAD resmen açıkladı: 680 bin 268 hanede hasar tespiti tamamlandı!

AFAD 10 bin liralık 'Hane Başı Destek Ödemeleri'nin kesinleşmemiş hasar tespit verileri üzerinden alınan ikametgah verisi dikkate alınarak gerçekleştirildiği bildirilerek, şu ana kadar 680 bin 268 hanede hasar tespit çalışması tamamlanmış olup, ödemelere başlandığı kaydedildi.

Hasar tespiti yapılan bina sayısı belli oldu! İşte il il bina durumu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı "13 ilde yürütülen hasar tespit çalışmaları kapsamında şu ana kadar 236 bin 410 binada yer alan 1 milyon 279 bin 576 bağımsız birimde hasar tespit çalışması yapıldı." dedi.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

İkinci el otomobilde görülmemiş konfor! PTT ile aracın hasarını sorgula, kilometresini öğren

İkinci el otomobil piyasası günümüze son derece önem arz ederken, PTT ise bu alanda bir başarıya imza attı. PTT A. Ş.’nin devreye soktuğu uygulamalar sayesinde ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşlar, araçları hasar geçmişini öğrenip, km ve muayene sorgunu gerçekleştirebiliyor. İşte detaylar…

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

120-125 bin bina ağır hasar görecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da şu ana kadar yapılan testlere göre; ‘İstanbul’da 120-125 bin binanın ‘ağır hasar alacağının’ tahmin edildiğini’ belirtti. 

Kazancı Yokuşu hasarı Haberi

Kazancı Yokuşu hasarı

Geçtiğimiz gün Cihangir Kazancı Yokuşu 50 numarada gaz sıkışması sonucu yaşanan patlama çevrede büyük hasara yol açtı. Patlamanın hemen sonrasında belediye ekipleri olay yerine gelerek sokakta temizlik ve tamirat işlerine başladı. Geç saatlere kadar çalışan belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için her türlü önlemi aldı.

Yapılan ilk değerlendirmede, Kazancı Yokuşu, Pürtelaş Sokak, Ülker Sokak, Ufak Sokak, Sağıroğlu Sokak, Ağa Çırağı Sokak ve Bol Ahenk Sokak’ta bulunan 185 konut ve işyerinde hasar tespit edildi. 130 ev ve işyerinde cam kırıkları oluşurken, 55 konut ve işyerinde ise orta ve ağır hasar belirlendi. Patlamanın etkilerinin giderilmesi için belediye ekipleri hızla temizlik ve tamirat çalışmalarına başladı.  Bu arada evlerinde hasar oluşan 60 vatandaş, Beyoğlu Belediyesi tarafından otellerde misafir edildi,  patlamadan etkilenen vatandaşlara üç öğün...