08 / 05 / 2024

Keçiören Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi

Keçiören Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi

Nitelikli yaşam alanları ile dikkat çeken Keçiören'de insan odaklı hizmet ve yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'in Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğuna vurguladı.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planı ABB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Keçiören Çoban Mektebi müzeye dönüştürülecek!

Keçiören Belediye Başkan Altınok, Atatürk’ün Milli Mücadele yıllarında karargâh olarak hizmete açılan Çoban Mektebi binasını ‘İstiklal Mücadelesi Müzesi’ haline dönüştüreceklerini müjdeledi.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Komyapı Keçiören'de kentsel dönüşümün bölge lideri olacak!

Komyapı, Ankara Keçiören’de ‘doğru kentsel dönüşüm misyonu’yla üretim yaparken, 2019’da da kente yaptığı katkıyı ve dönüşümü sürdürecek..

Keçiören Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi Haberi

Keçiören Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi

Keçiören'in Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğuna vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bunun sırrı vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentisine göre hizmet vermektir. Önce ihtiyacı belirliyor, sonra inşa ediyoruz" dedi.Keçiören Belediyesi'nin son dönemde hizmete açtığı Yonca Yaşam Merkezi, Mevlana Kültür ve Spor Merkezi, Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi, Zümrüt Yaşam Alanları ve Mahalle Konakları kadar, yeşilin her tonunu buluşturan parklar ve spor alanları Keçiören'in değerini artıran yatırımlar olarak ön plana çıktı. 


İnsanların sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlamanın öncelikleri arasında yer aldığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, kaliteli yaşam alanlarının Keçiörenli hemşerilerini mutlu ettiğini ifade etti. 


İhtiyaca göre hizmet vermek gayretinde olduklarının altını çizen Başkan Ak, "Evet, Keçiören çok güzel bir ilçe oldu. Kültür merkezleriyle, 400'ün üzerindeki park ve bahçeleri ile modern spor...