01 / 07 / 2024

Keith Neville Alder Barber

Keith Neville Alder Barber

Horizon SKY Developments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Keith Neville Alder Barber tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Ward İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ward İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alderı tarafından kuruldu.

Pictor House Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Pictor House Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Keith Stewart Westerby tarafından kuruldu.

Nicole Kidman ve Keith Urban evlerini 3.4 milyon dolara satıyor!

Nicole Kidman ve eşi Keith Urban, Tennessee’de bulunan evlerini 3.45 milyon dolara satamayınca ev fiyatında rekor bir indirim yaptı.

Keith Urban eşine New York'ta 52 milyon dolara ev aldı!

Yeni Zelandalı ünlü şarkıcı Keith Urban, eşi Nicole Kidman'a 52 milyon dolar değerinde bir apartman dairesi satın aldı. Evin 7 odası ve oldukça geniş bir terası bulunuyor. 

Ryan Giggs ve Garry Neville’ın projesine karşı kampanya başlatıldı!

Dünyaca ünlü futbolculardan Ryan Giggs ve Gary Neville'ın 200 milyon sterlinlik kentsel dönüşüm planına karşı kampanya başlatıldı.

Ryan Giggs ve Gary Neville Manchester'daki binalarını evsizlere tahsis etti!

Manchester United'ın iki eski futbolcusu Ryan Giggs ile Gary Neville, otel yapmak için şehrin merkezinde satın aldıkları binayı kış boyunca evsizlere tahsis etti.

Adnan Nas: Yerli yatırımcılar az!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, katıldığı bir ekonomi toplantısında İşadamı Hüseyin Samut ve Keith J. Durward ile bir araya geldi. Nas, yerli yatırımcı sayısının azlığından bahsetti.

Manchester United efsaneleri futbol oteli açıyor!

Manchester United'ın efsane yıldızları Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt. Old Trafford Stadı'nın hemen yanında futbol konseptinde bir otel açtılar. Merakla beklenen otel gelecek hafta hizmete giriyor.

Horizon SKY Developments Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Horizon SKY Developments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Keith Neville Alder Barber tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu

Ayvalık'ta Troya Villaları Alder Sitesi'nde 110 bin TL'ye icradan satılık dubleks villa!

Ayvalık İcra ve İflas Müdürlüğü, Balıkesir ili Ayvalık ilçesi Küçükköy beldesi Viğla mevkiinde bulunan Troya Villaları Alder Sitesi'ndeki dubleks villayı 110 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 03 Temmuz 2012 14:20-14:30 saatleri arasında yapılacak

Hollywood ünlülerinin evleri akıllara zarar!

Celine Dion'un okyanus kıyısındaki malikanesi büyülüyor. John Travolta, özel bir jet pisti yaptırdı! Oprah Winfrey, Kaliforniya'da arazi aldı. Matthew McConaughey karavanında mutlu. Nicole Kidman ve Keith Urban'ın New York'taki dairesi, akıllara durgunluk

Nicole Kidman Manhattan'dan 10 milyon dolara ev aldı!

Hollywood'un en çok kazanan çiftlerinden Nicole Kidman ile eşi Keith Urban, Manhattan'da 10 milyon dolara daire satın aldı. Daireye arabayla giriliyor

Keith Neville Alder Barber Haberi

Keith Neville Alder Barber

Horizon SKY Developments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Keith Neville Alder Barber tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu. Horizon SKY Developments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İnşa edilmiş veya inşa edilme sürecinde olan araziler binalar bina kompleksleri daireler dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü taşınmaz malın elde edilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Horizon SKY Developments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Sıracevizler Caddesi, Zülfikarlar İşmerkezi, No:27...