30 / 04 / 2024

Kelebek Beauty koleksiyonu

Kelebek Beauty koleksiyonu

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, bembeyaz zarif tasarımla sunduğu Beauty koleksiyonuyla, genç kızların hayal dünyasına yakışan özel yaşam alanları yaratıyor. Beauty koleksiyonu genç kızların hayallerini gerçekleştiriyor...

Kelebek Damimo Pure: Sade ve şık bir duruş!

Kelebek Damimo Pure Koleksiyonu, modern tarza klasik dokunuşu ve samimi duruşuyla evinde farklılık arayanlara hitap ediyor. Gösterişten uzak ve samimi duruşuyla öne çıkan Damimo Puro Koleksiyonu evlerde estetik bir görüntü sergiliyor.

Anjelika Akbar, Kelebek Angelic koleksiyonu için konser verecek!

Dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar, Kelebek’in yeni koleksiyonu Angelic için özel konser veriyor. Kelebek, yılın iddialı koleksiyonu Angelic’i, Anjelika Akbar’ın mini konseriyle lanse edecek.

Crate and Barrel 2015 Bahar Koleksiyonu'nu tanıttı!

Crate and Barrel, canlı renklerle farklı materyal ve tarzları birleştirdiği 2015 Bahar Koleksiyonu ile baharın coşkusunu evinize taşıyor..

Kelebek Mobilya yeni koleksiyonu Angelic'i tanıttı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, ahşabın özünü hissettiren eskitme meşe yüzeye sahip ‘Angelic’ koleksiyonu ile mekanlarda doğal ve uyumlu bir atmosfer yaratıyor..

Kelebek Mobilya'da 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel indirim!

Seçkin koleksiyonlarını çok özel indirimlerle evlere taşımaya devam eden Kelebek, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm mağazalarında geçerli indirim kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar yaratıyor.

Konya'daki Kelebek Bahçesi Mayıs ayında hizmete girecek!

Türkiye'nin ilk kelebek bahçesi Konya'ya inşa ediliyor. Tesis mayıs ayında hizmete girecek. Yaklaşık iki yıldır titiz bir çalışma sürdüren Konya'nın Selçuklu Belediyesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Kelebek Mutfak'tan masa sandalyeli kampanya fırsatı!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu tüm ürünlerini “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla buluşturarak, yeni ve şık bir mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

1982 yılında Bahçeköy'de Canlı Ağaç Koleksiyonu Parkı açılmış!

1982 yılında Bahçeköy'de İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nce Canlı Ağaç Koleksiyonu Parkı açılmış. 4 kıtanın ağaçlarının bulunduğu park, 560 bin metrekarelik alanda kurulmuş ve 7 bin 500 cins ağaç varmış.

Kelebek Mobilya'da yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, seçkin koleksiyonlarını çok özel indirimlerle evlere taşımaya devam ediyor. Kelebek, tüm bayilerinde geçerli “Yüzde 50’ye varan indirim kampanyası” ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek yeni koleksiyonlarıyla İSMOB’da fark yarattı!

Kelebek yeni koleksiyonlarıyla İSMOB’da fark yarattı. Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarıyla ‘İstanbul Mobilya Fuarı-İSMOB’da fark yarattı.

Kelebek Mobilya İSMOB 2015’te yerini alıyor!

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2015’te, yenilikçi koleksiyonlarıyla fark yaratacak. Özel kokteyl CNR Ekspo'da 27 Ocak'ta saat 13:00'te düzenlenecek.

Kelebek Beauty koleksiyonu Haberi

Kelebek Beauty koleksiyonu

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, bembeyaz zarif tasarımla sunduğu Beauty koleksiyonuyla, genç kızların hayal dünyasına yakışan özel yaşam alanları yaratıyor. 


Kelebek, dinamizmi yansıtan çizgilere ve modüler ünitelere sahip ‘yeni nesil genç odaları’ ile gençlere özel koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Kelebek Tasarım Ekibi’nin, genç kızların beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik tasarladığı Beauty koleksiyonu, genç odalarında romantik bir atmosfer yaratıyor. 


Beauty koleksiyonunda, zarafetten ödün vermeden her türlü ihtiyacı karşılayacak depolama alanları sunuluyor. Country tarzından esinlenen kulplarla birlikte ince ve zarif torna ayaklar da, koleksiyona farklılık kazandırıyor. 


Çalışma ünitesi, dolap ve aynanın üzerinde göz yormayan ancak bir o kadar da iddialı duran taç ayrıntıları yer alıyor. Çalışma masasını bütünleyen sandalyede bile bu ayrıntı düşünülmüş ve sandalye tamamen takıma özel olarak tasarlanmış. Yatağın yerden yüksek olması nedeni...