05 / 05 / 2024

keliş inşaat soner keleş

keliş inşaat soner keleş

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı, Cornerlife Güneşli’den sonra yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Cornerlife’ın hemen arkasında konumlanan Corner Ofis projesinin Şubat 2014’te satışa çıkması planlanıyor...

İnşaat maliyetlerindeki artış durdurulamıyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, inşaat maliyetlerindeki artışın pandemi ile birlikte yükselen arsa fiyatlarıyla birleşince iç piyasada konut geliştiricilerinin frene basmak zorunda kaldığını değerlendirdi...

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, son iki senedir hızla yükselen inşaat maliyetlerinin konut fiyatları üzerine olan etkisini değerlendirdi...

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi'nin inşaatında göçük meydana geldi!

Denizli Çivril Devlet Hastanesi inşaatının drenaj çukurunda meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti. Göçükte Soner Arslan ve Yaşar Sarıkaya da toprak altında kaldı.

ADÜ Mimarlık Tasarım Fakültesi inşaatına 25 bin TL'lik bağış yapıldı!

Sökeli hayırseverlerin yapımı süren Mimarlık Tasarım Fakültesine destekleri sürüyor. Söke’de yapımı devam eden ADÜ Mimarlık Tasarım Fakültesi inşaatına Sökeli hayırseverlerin desteği yeniden hızlandı.

Prestij İnşaat Adana'da inşaat yapımına başladı!

Bölgedeki büyük bir açıklığı gideren genç işadamı ve girişimci Yusuf Arısoy, yine Pozantı'da yaklaşık 15 yıldır inşaat sektöründe yaptığı binalarla adından sıkça söz ettiren Soner Kaya ile bir araya gelerek Prestij İnşaatı kurdular.

Soner Çetin: İnşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, imar düzenlemelerine sürekli dava açan Hazine yetkililerine " Gelin uzlaşalım ve inşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım " diye çağrı yaptı.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

keliş inşaat soner keleş Haberi

keliş inşaat soner keleş

Keleş İnşaat ve Beyaz inşaat ortaklığı, Güneşli’de hayata geçirdikleri Cornerlife Güneşli projesinin hemen arkasında yeni bir projeye daha star vermeye hazırlanıyor. Corner Ofis adıyla lanse edilecek olan projenin Şubat 2014’te satışa çıkması planlanıyor. 


Cornerlife Güneşli için düzenledikleri altın kampanyasının duyurulduğu toplantıda konuşan Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Keleş, 35 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirecekleri Corner Ofis projesinin inşaat alanının ise 14 bin metrekare olduğunu söyledi.


 


Şubat 2014’te satışta

Güneşli bölgesinin en lüks plazasını yapacaklarını vurgulayan Keleş, projede satışların Şubat 2014’te teslimlerin ise  2015 yılında yapılmasını planladıklarını söyledi. 


Metrekaresi 3 bin TL

Projede büyüklükleri 40 ile 200 metrekare arasında değişen...