02 / 05 / 2024

kemal bilgili

kemal bilgili

Hak inşaat, Buca'da hayata geçireceği Kent Buca Evleri'nin örnek daire açılışı gerçekleşti. Seçkin davetli topluluğunun da katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde Hak İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Kamil Bilgili konuşma yaptı.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na ecrimisil şoku!

Milli Emlak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki işletmelerden 150-220 bin TL arası geriye dönük ecrimisil talebinde bulundu. Milli Emlak, otopark işletmecisi İZELMAN’dan da ecrimisil parası istedi

Mustafa Kemal Turan: Türkiye'de imar hukuku yok!

Balçova Arsa Mağdurları Avukatı Mustafa Kemal Turan 40 yıldır İzmir'de yapılan imar hukuksuzlukları ile savaştıklarını söyledi. Turan, "Seçimlerden önce bütün adaylar gelirler, sorunumuzu dinlerler, tapu sorununun ortadan kaldırılacağını söylerler'' dedi.

Bilgili ve Şahenk ortaklığına izin çıkmadı!

REKABET Kurumu, Serdar Bilgili ve Ferit Şahenk'in ortaklığına izin vermedi. Kurul kararlarına göre, Corpera Turizm Yatırımlarının paylarının belirli oranda hissesinin Doğuş Holding tarafından, Palazzo Corpi GMBH'dan devralınmasına izin verilmedi..

Kemal Kazan kimdir?

Bolu Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan kimdir? Kemal Kazan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Kazan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kemal Kazan...

Kemal Öz: Gaziantep'te konut stoku var!

Gaziantep’te konut ihtiyacı olduğu yönündeki açıklamalara katılmadığını dile getiren Kemal Öz, “Tam aksine, Gaziantep’te şu anda stok konut var. Bu da konutta ve inşaatta durgunluğa sebep oluyor” dedi.

İzmirli firmalar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ihale dışı mı bırakıldı?

Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili şok bir iddiada bulundu. Nasır, Büyükşehir'in Mustafa Kemal Sahil Bulvarı taşıt altgeçidi yapımı için "açık ihale" yerine belirli istekliler arasında ihale usulünü seçerek, İzmirli firmaları ihale dışı

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yeraltına alınacak!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yeraltına alınacak. Bölgedeki insanların denize ulaşmasını kolaylaştırmak için tasarlanan proje için bugün saat 10.00'da 'Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Taşıt Alt Geçidi Yapılması' yapım ihalesine çıkılacak.

Sancaktepe Kemal Türkler 196 ada 1 parsel imar planları bugün askıdan indiriliyor!

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi, 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, bugün askıdan indiriliyor. İşte o imar planları...

Kemal Bayraktar:Enerji ihtiyacının yüzde 100'ü yenilenebilirden karşılanabilir!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu - Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkanı Kemal Gani Bayraktar, Türkiye'nin güneş enerjisi ile elektrik üretiminde çok hızlı ilerleyebilecek kapasitesinin bulunduğunu dile getirdi...

Sancaktepe Kemal Türkler'e yeraltı otopark iptal! İmar planı askıda!

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. Plan üzerinde zeminaltı katlı otopark hükümlerinin üzerine iptal anlamına gelen çarpı atıldı.

Serdar Bilgili: Parkorman'a ilk kazma Ocak'ta vurulacak!

Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, “Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde ‘biz hata yaptık’ diyecekler” dedi.

Serdar Bilgili, Park Orman ve Galataport için tarih verdi!

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Serdar Bilgili tarih verdi...

kemal bilgili Haberi

kemal bilgili

Hak inşaat, hayata geçireceği Kent Buca Evleri'nin örnek daire açılışını seçkin davetli topluluğunun katıldığı bir törenle gerçekleştirdi. Törende konuşan Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, aile şirketi olan Hak İnşaatın 28 yıllık geçmişinde binden fazla aileyi konut sahibi yaptığını söyledi. 


Kent Buca Evleri ile en özel konut projesine imza attıklarını kaydeden Bilgili "Bu projede lüksü, 9 standart olarak sunuyoruz.Kapalı otoparktan sinema salonuna, açık ve kapalı yüzme havuzlarından fitness salonuna, saunadan çocuk oyun parklarına kadar her türlü sosyal aktivite ve bunun yanı sıra ısı yalıtımından mantolamaya, yerden ısıtmadan otomatik panjura kadar tüm donanıma sahip ve ultra lüks binalardan oluşan Kent Buca Evleri'nde lüksün tanımına yeni bir boyut katıyoruz" dedi.


Habertürk Gazetesi Egeli...