03 / 05 / 2024

Kemal Cirav yeni gimat gyo

Kemal Cirav yeni gimat gyo

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav kimdir? Kemal Cirav daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kemal Cirav'ın biyografisi...

Kentsel dönüşüm yasası tekelleşmeye mi yol açacak?

Uskumruköy Arıköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yeni kentsel dönüşüm kanununun tartışıldığı panelde konuşan Av. Kemal Aytaç yeni yasanın tekelleşmeye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar ise “Anayasa Mahkemesi bir şeyler yapmayacaksa da, yurttaşlar olarak biz karşı çıkacağız” dedi.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli YHT açıklaması!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ali Saydam bugünkü köşesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 milyar TL’nin nasıl iç edildiği iddialarını kaleme aldı.

Kemal Cirav kimdir?

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav kimdir? Kemal Cirav daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kemal Cirav'ın biyografisi...

Yeni Gimat GYO Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav vefat etti!

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve GİMAT camiasının önderi Kemal Cirav vefat etti.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Kemal Baştürk: AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir!

AVM'lerinin açılması kararından bu yana doluluk oranlarıyla ilgili konuşan İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, "AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir" dedi.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Kemal Gülman Monako'dan 8 milyon euroya ev aldı!

Feryal Gülman’ın ihanet iddiasıyla 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman, Monako'da kendine yeni bir hayat kurdu. İşadamı bölgeden 8 milyon euroya ev aldı.

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

Arsa yatırımı için fırsat dönemi!

Juma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu, yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Ersu, sektördeki en büyük sorunun özkaynak olduğunu söyledi.

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

Kemal Cirav yeni gimat gyo Haberi

Kemal Cirav yeni gimat gyo

Kemal Cirav kimdir?

Kemal Cirav, 1932 yılında Trabzon Arsin' de doğmuştur. Baba adı Hami, anne adı Ayşe'dir.  İlköğretimini Trabzon Arsin' de bitiren Kemal CİRAV, lise öğrenimini Trabzon Ticaret Meslek Lisesinde tamamlamıştır ve 1953 yılında İstanbul' da İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinden Mezun olmuştur.

Askerliğini Yedek Subay olarak Çorlu da yapan Kemal CİRAV, daha sonra Trabzon da fındık ihracatına başladı. Trabzon da bulunduğu sürede basın hayatına girerek hizmet gazetesinin yazı işleri müdürlüğünü bir müddet yaptı.

1971 yılından itibaren ticaret faaliyetine Ankara ' da devam etmektedir. Ankara'nın tanınmış iş adamlarından olan Kemal CİRAV birçok cemiyetlerin ve mesleki kuruluşların kurucu üyeliklerinde bulunmuş, yönetim kurullarında yöneticilik yapmıştır. Ankara Ticaret Odası meclis başkanlığı görevinde de bulunmuştur.

Kendisi Fisko Birlikte Yönetim Kurulu Üyeliği, Gimat Yapı Kooperatifi Başkanı olarak Gimat...