07 / 07 / 2024

Kemal Erçoban kim

Kemal Erçoban kim

Mimar Kemal Erçoban kimdir? Mimar Kemal Erçoban bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Kemal Erçoban, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Ze Us Yazılım Bilgi ve Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ze Us Yazılım Bilgi ve Yönetim Sistemleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli Uzay Sağna ve Zafer Erçoban ortaklığında kuruldu.

Safi değer artışı 2016!

Mart ayı ile değer artış kazancı vergisinin beyan ve 1. taksit dönemi başladı. Ay sonuna kadar vergi mükelleflerinin ödemelerini yapmaları gerekiyor. Peki, bu vergiyi kim ne kadar öder?

İşyeri çevre temizlik vergisini kim öder?

Çevre temizlik vergisini belediyenin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar ödeniyor. Peki, verginin mükellefi kimdir? İşyeri çevre temizlik vergisini kim öder?

İşyeri çöp vergisini kim öder?

Çöp vergisi belediyelerin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar ödeniyor. Peki, işyeri çöp vergisi nasıl ödenir? İşyeri çöp vergisini kim öder?

Mesken çöp vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar için çöp vergisi ödeniyor. Peki, mesken çöp vergisini kim öder?

Merkezi ısıtma sistemi faturasını kim öder?

Merkezi ısıtma sistemi bulunan binalarda kullanılması zorunlu olan ısı pay ölçer sistemi için maliklerin yöneticilere başvuruda bulunması gerekiyor. Peki, merkezi ısıtma sistemi faturasını kim öder?

Mirasta kime ne oranda pay düşer?

Bir kimsenin vefatı halinde sahip olduğu mallar mirasçılarına intikal ediyor. Mirasbırakanın mirasçılarının kim olduğu ve hangi oranda mirasçı oldukları kanun ile açıklanıyor. Peki, kanunen mirasta kime ne oranda pay düşer?

Değer artış kazancı vergisini kim öder?

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödeniyor. Vergide bazı muafiyetler de bulunuyor. Peki, değer artış kazancı vergisini kim öder? Kim ödemez?

Kemal Erçoban kim Haberi

Kemal Erçoban kim

Kemal Erçoban kimdir?

Kemal Erçoban, 1976 yılında Kahramanmaraş'da doğdu. Orta öğretimini 1993 yılında Gaziantep 19 Mayıs Lisesi'ni bitirdi.1994 yılında girdiği Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nü 1998 yılında bitirdi. 


1998 yılında çalışma hayatına Aldor Yapı firmasında başladı. 2000 yılına kadar Aldor Yapı'da iş yaşamına devam etti. 2001 yılında Mustafa Öğdür ve Murat Güneş ile birlikte kurduğu Rota Mimarlık'da çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Kemal Erçoban projeleri..

Ümraniye İnkilap Mahallesi Evlendirme Dairesi ve Sosyal Tesis Projesi (2007)

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi Kültür Merkezi (2006 - Sürüyor)

Sinan Genim'e Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Cenk Çakıl'a Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Şişli Kuştepe Zeminaltı Katlı Otopark Projesi (2006)

Merit Life Göl Konakları (2006)

İstanbul Pendik Belediyesi Hizmet Binası Mimari Yarışma...