07 / 07 / 2024

Kemal Erçoban nereli

Kemal Erçoban nereli

Mimar Kemal Erçoban kimdir? Mimar Kemal Erçoban bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Kemal Erçoban, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Ze Us Yazılım Bilgi ve Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ze Us Yazılım Bilgi ve Yönetim Sistemleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli Uzay Sağna ve Zafer Erçoban ortaklığında kuruldu.

Süer Ayakkabıcılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süer Ayakkabıcılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Ant tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi' nde kuruldu.

Rota İmar ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota İmar ve İnşaat Limited Şirketi, Kemal Erçoban tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül 2014 tarihinde Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettin Bey Caddesi'nde kuruldu.

Kemal Erçoban kimdir?

Mimar Kemal Erçoban kimdir? Mimar Kemal Erçoban bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Kemal Erçoban, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Akif Kemal Akay: İmar planlarında bilimsel veriler yok sayılıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, kentte afet yönetimi konusunda atılan kayda değer bir adımın olmadığını bildirdi...

Ankara Çankaya Namık Kemal ve Yenişehir mahalleleri riskli alan ilan edildi!

17/12/2013 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Ankara 'nın Çankaya ilçesinde yer alan Namık Kemal ve Yenişehir mahalleleri riskli alan ilan edildi.

Kemal Akay: Baraj gölü çevresi hızla planlanmalı!

Yaptığı açıklamada kentteki planlama sorununa değinen CHP’li Akif Kemal Akay, sağlıklı, konforlu, dengeli bir çevre yaratmayı amaçlayan şehir planlamasının bugün, sadece ekonomik değer adına kullanıldığını ileri sürdü.

Kemal Erçoban nereli Haberi

Kemal Erçoban nereli

Kemal Erçoban kimdir?

Kemal Erçoban, 1976 yılında Kahramanmaraş'da doğdu. Orta öğretimini 1993 yılında Gaziantep 19 Mayıs Lisesi'ni bitirdi.1994 yılında girdiği Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nü 1998 yılında bitirdi. 


1998 yılında çalışma hayatına Aldor Yapı firmasında başladı. 2000 yılına kadar Aldor Yapı'da iş yaşamına devam etti. 2001 yılında Mustafa Öğdür ve Murat Güneş ile birlikte kurduğu Rota Mimarlık'da çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Kemal Erçoban projeleri..

Ümraniye İnkilap Mahallesi Evlendirme Dairesi ve Sosyal Tesis Projesi (2007)

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi Kültür Merkezi (2006 - Sürüyor)

Sinan Genim'e Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Cenk Çakıl'a Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Şişli Kuştepe Zeminaltı Katlı Otopark Projesi (2006)

Merit Life Göl Konakları (2006)

İstanbul Pendik Belediyesi Hizmet Binası Mimari Yarışma...