04 / 05 / 2024

Kemal Gümüştaş

Kemal Gümüştaş

Yavuz Seçkin babasından miras kalan Fatih'teki ev için dairede bulunan kiracıya dava açtı. Kira sözleşmesinin olup olmadığı mahkeme kararıyla araştırılarak davanın sonuçlanması bekleniyor.

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek? Kıyı kentleri için ürküten uyarı! Uzmanlar tarih verdi, ilçe ilçe açıkladı!

İzmir ve Karadeniz sahillerinde deniz taşması ile yaşanan felaketin ardından 'İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek?' sorusu gündeme geldi. İşte uzman isimlerin konuya ilişkin açıklamaları ve hazırlanan raporlar...

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Gümüş fiyatları 2023 yılına hızlı başlarken son günlerde değer kaybetti. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusuna yanıtı İslam Memiş peş peşe açıkladı. Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak!

İslam Memiş gümüş için resmen rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı açıkladı. Gümüşün yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğini belirten İslam Memiş, gümüş için rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü...

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşte son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Güne 11,07 liradan başayan gümüş fiyatları kapanışta kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 24 Ağustos 2022...

Gümüşte ralli mi başlıyor? Değeri artacak mı? Hızlı artış ne zaman başlayacak?

Değerli metaller denince akla altın başta olmak üzere pek çok maden geliyor, ancak uzun süredir düşüşte olan gümüş pek de revaçta değildi. Gümüşün piyasadaki değer kaybının dibi görmüş olabileceği ve 2022’nin ikinci yarısında değerinde hızlı bir toparlanma yaşanacağı düşünülüyor.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kemal Gümüştaş Haberi

Kemal Gümüştaş

Yavuz Seçkin ile kardeşi Coşkun Seçkin, 10 yıl önce vefat eden babaları Selahattin Seçkin’in miras bıraktığı Fatih’teki bir apartman dairesinin haksız işgal edildiği ve ihtara rağmen boşaltılmadığı iddiasıyla Kemal Gümüştaş’a ecrimisil davası açtı. Selahattin Seçkin’in eşi Esma Seçkin ile kardeşlerden Cengiz Seçkin’le kira sözleşmesi yaptığını öne süren Kemal Gümüştaş ise davanın reddini istedi. Kira sözleşmesinin olup olmadığının tespitini isteyen mahkeme, delillerin toplanmasını...