06 / 05 / 2024

Kemal Ilıcak

Kemal Ilıcak

Kemal Ilıcak'ın ölümü sonrası Mehmet Ali Ilıcak'ın ısrarıyla, Kemal-Nazlı Ilıcaklı çiftinin sahip olduğu Ilıcaklar Yalısı, 1993 yılında işadamı Erol Aksoy'a 15 milyon dolara (180 milyar lira) satılmış.

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filmi bakın nerede çekilmiş!

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filminin nerede çekildiğini merak ettiniz mi? O evde Yeşilçam'ın izleri hala duruyor...

Hangi ilçe olası İstanbul depreminden en az etkilenecek?

İstanbul Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, 1999 depreminde orta hasar gören ve kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen binaların yenilenmesi ile ilçenin olası İstanbul depreminden en az etkilenen ilçelerden biri olacağını belirtti.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi ve Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, EU Talks etkinliğinde yaptığı konuşmada Yeşil Mutabakatı'nın öncülüğünde inşaat sektörü olduğunu dile getirdi.

Kemal Ilıcak Haberi

Kemal Ilıcak



Ilıcaklar Yalısı Aksoy'un oldu


İş dünyasında sürpriz satış. Rekor fiyat 15 milyon dolar...


YENİKÖY KIYISINDA


Show TV ve İktisat Bankası'nın sahibi, Hürriyet Gazetesi'nin ortağı Erol Aksoy, Boğaz'daki Ilıcaklar Yalısı'nı yaklaşık 15 milyon dolara satın aldı. Satışın, Nazlı Ilıcak'ın 'muhalefeti'ne rağmen, oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ın ısrarıyla gerçekleştiği öğrenildi.


BORÇ KAPATILDI


Satıştan gelen 15 milyon doların yaklaşık yarısıyla, Ilıcaklar'ın Garanti Bankası'na olan borçlarının kapatıldığı, kalan 7 milyon doların da, Mehmet Ali Ilıcak'la kız kardeşi Aslı Ilıcak arasında paylaştırıldığı belirtildi. Yalı, iki kardeşin üzerine kayıtlıydı. Aksoy çiftinden İnci Aksoy'un uzun süredir Ilıcak Yalısı'nı almak arzusunda olduğu kaydedildi.


İLKSAN'DAN SONRA


Yalı, Tercüman Gazetesi sahibi Kemal Ilıcak'ın mali açıdan zor...