05 / 05 / 2024

Kemal İpekçi

Kemal İpekçi

İpekçi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal İpekçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Pendik, Batı Mahallesi,Sabri Taşkın Caddesi'nde kuruldu.

Şok Market'te fiyatlar neredeyse yarıya indi! Ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe yüzde 45'e varan dev indirim!

Perakende devi Şok Mart fiyatlarda yüzde 45'e kadar indirim yaptı. Şok Market tarafından başlatılan indirimler ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe geçerli...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Yazar Kemal Yalçın 'Mübadele Müzesi' için arazi bağışladı!

Araştırmacı ve yazar Kemal Yalçın, Denizli'de hayata geçirilecek mübadele müzesi için arazi bağışı yaptı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Kemal İpekçi Haberi

Kemal İpekçi

İpekçi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal İpekçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


İpekçi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-  Şirket her türlü inşaat işlerinde faaliyette bulunur her türlü inşaat işleri ile ilgili olarak yerli yabancı şirketle ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere katılmak taahhütlerde bulunmak her türlü inşaat malzemelerinin alım satımı ithali ve ihracını yapmak her türlü orman ürünlerinin alım satımı ithalatını ve ihracını yapmak.  Her türlü  inşaat  ve  inşaat taahhütleri etüt  proje dekorasyon  restorasyon taşeronluk sürveyanlık kontrollük mühendislik mimarlık   ve müşavirlik işlerini  yapmak.  Her türlü gayrimenkulle ilgili alımı satımı bedelli  veya bedelsiz  yola veya yeşil alana terki, tevhit, ifraz, ihdas, kat irtifakı kurmak, bağımsız bölüm işleri yapmak, kat...