19 / 05 / 2024

Kemal Tanrıvermiş

Kemal Tanrıvermiş

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Ercan Tanrıvermiş, Kemal Tanrıvermiş tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Merta Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merta Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Tanrıvermiş tarafından kuruldu.

Merta Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merta Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Tanrıvermiş tarafından kuruldu.

Dünyada fahiş kira artışlarına karşı hangi önlemler alınıyor?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, dünyada fahiş kira artışlarına karşı hangi önlemler alındığını anlattı. Peki söz konusu önlemler neler? İşte detaylar...

Kovid-19'la gayrimenkul sektöründe neler değişti?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü, satış ve kira fiyatları ve gelecekte sektörde yaşanabilecek değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme aldı. 

Konutta Kovid-19 etkisi!

Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Yeşim Tanrıvermiş, Türkiye'nin gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeşim Tanrıvermiş'în öngörüsüne göre, Türkiye gayrimenkulde cazibe merkezi olmayı sürdürecek.

İstanbul'da yerleşim yerleri uzak yerlere taşınmalı!

İzmir'de art arda gelen depremler akıllara büyük İstanbul depremini getiriyor. Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş olası İstanbul depremine karşı İstanbul'un  yerleşim yerlerinin taşınması gerektiğini dile getirdi. 

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Tanrıvermiş tarafından kuruldu...

KCC Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KCC Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Tanrıkulu, Cenk Tanrıkulu, Cem Tanrıkulu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, Esenşehir Mahalesi'nde kuruldu.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 18 Nisan'da tanıtılacak!

Narlıdere “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ 18 Nisan 2015, Cumartesi günü Saat: 11.00'da ikinci İnönü Mahallesinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirilecek tören ile vatandaşlara tanıtılacak.

Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi, 13911 ada 8 parselde hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Çankaya Yaşamkent'e Yaşar Kemal Parkı yapılıyor!

Çankaya Belediyesi tarafından Yaşamkent'te yapımı planlanan ve içeriğini bölge halkının belirlediği Yaşar Kemal Parkı'nın temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Parkın Kasım ayına kadar tamamlanarak bölge halkının hizmetine açılması planlanıyor.

Kemal Tanrıvermiş Haberi

Kemal Tanrıvermiş

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Ercan Tanrıvermiş, Kemal Tanrıvermiş tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi iş konusu; Şirket her türlü turistik ve turizmle ilgili tesisler kurmak,otel,pansiyon tesisleri,tatil site ve köyleri,dinlenme evleri,yüzme havuzları,saunalar,gazino,restaurant,cafe,bar lokanta büfe açık ve kapalı otopark,oto yıkama ve benzeri yerlerin inşaasını ve hafriyatını yapmak yaptırmak ve işletmeciliğini yapmak kiralamak kiraya vermek,yurt içinde ve yurt dışında münferit grup geziler için turlarla anlaşmak yine her türlü ulaştırma araçlarını ve konaklama yerlerinin biletlerini satmak veya sattırmak,rezervasyonlarını yapmak ve yaptırmak ve 17.1.2008 tarihli tescile ait tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi...