22 / 07 / 2024

Kemalpaşanın çehresi değişeceek

Kemalpaşanın çehresi değişeceek

MÜSİAD İzmir Şubesi Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Sedat Bay, İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz, üyeleriyle birlikte Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'yu ziyaret etti.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Benzinde indirim müjdesi geldi: Yarın resmen değişiyor! Hemen fiyata bakın! Opet, BP, PO 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü sık sık benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim olup olmayacağını araştırıyor. Benzinde indirim müjdesi geldi: Yarın resmen değişiyor! Hemen fiyata bakın! Opet, BP, PO, Shell 22 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatları tamamen değişiyor! Altın almayanlar perişan olacak

Altın fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatlarının bugün tamamen değişmesi bekleniyor. Şimdiden altın almayan vatandaşlar altından ciddi paralar kazanamayacak.

DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun! İşte başvuru detayları...

EYT’yi çok az farkla kaçıranlar bu haber sizi çok heyecanlandıracak! Hayatınızı değiştirecek bu detaya dikkat!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin gözü kulağı EYT’nin Meclis’te yasalaşmasına çevrilmişken, bu haktan çok az bir farkla yararlanamayacak olanları çok heyecanlandıracak bir haber geldi. Bu detayı mutlaka okuyun, hayatınız değişebilir!..

Kolay ve ucuz gayrimenkulde son 25 gün! Resmen değişiyor! 

Maliye rayiç güncellemesi yaparak konut satışlarından elde edilen vergi gelirini yükseltmek istiyor. Kolay ve ucuz gayrimenkulde son 25 gün! Resmen değişiyor! İşte ayrıntılar...

Türkiye’de 4 yıldır bu ürünün fiyatını hiç değişmedi! Bir örneği daha yok!

Türkiye’de yüzde 80’leri aşan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı vatandaşın canını sıkıyor. Hayatta kalabilmek için vazgeçemeyeceğiz temel gıda ürünleri de dahil her şeye neredeyse her gün zam geliyor ancak bir ürünün fiyatı hiç değişmedi.

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme!  Yarın net rakamlar gün yüzüne çıkacak

Altın fiyatlarındaki son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek kritik gelişmeler yaşanıyor. Yarın ise altın fiyatlarında net rakamların gün yüzüne çıkması bekleniyor. İşte detaylar...

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme! Saatler kaldı

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ilerleyen saatlerde altın fiyatlarının seyrinin değişmesi bekleniyor. İşte o sıcak gelişme...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Mesai saatleri değişecek mi? Uzman isim yanıtladı…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in mesai saatlerine ilişkin açıklamaları, ¨Mesai saatleri değişecek mi?¨ sorusunu akıllara getirdi. Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, milyonlarca çalışanın merak ettiği soruyu yanıtladı...

Göktürk rezerv yapı alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onama sınırı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Muhtelif Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kemalpaşanın çehresi değişeceek Haberi

Kemalpaşanın çehresi değişeceek


MÜSİAD İzmir Şubesi Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Sedat Bay, İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz, üyeleriyle birlikte Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'yu ziyaret etti.


 Heyet, Kemalpaşa'nın kalkınması, gelişimi konusunda konuştu, izmir'in ticaret, sanayi, tarım ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Türkyılmaz, "Belediyelerimiz ile işbirliği içinde, bölgemizin kalkınmasına katkı koymak istiyoruz" dedi. Uğurlu ise, "İlçenin birden fazla sektör için cazibe merkezi olacak" dedi. 



Sabah...