07 / 05 / 2024

kemeraltının altyapısı ne zaman yenilenecek

kemeraltının altyapısı ne zaman yenilenecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, 20 Mayıs tarihinde yarım saatlik yağışta göle dönen Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın alt yapısını en geç bir yıl içinde düzelteceklerini açıklaması, Kemeraltı esnafı tarafından sevinçle karşılandı.

Günlük demir fiyatı: İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? Demire zam geldi mi? 6 Mayıs demir fiyatları

Günlük demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde yer alıyor. Demir fiyatlarına zam geldi mi? Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatı kaç lira? 6 Mayıs 2024 demir fiyat listesi...

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat: Kira beyan sınırı 2023 ne kadar? Kira vergisi hesaplama 2024!

Geçtiğimiz yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde eden binlerce gayrimenkul sahibi, 'kira beyan sınırı 2023 ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte kira vergisi hesaplama 2024!

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 77,35 dolara kadar yükseldikten sonra günü 76,98 dolar seviyesinde tamamladı. Bugün ise brent partrolün varil fiyatı yükseldi. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı.

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Bu hafta sert düşüşler yaşayan altın fiyatları seçim öncesi yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolara kadar yükselirken gram altın fiyatı da arttı. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 26 Mayıs Cuma bilezik fiyatları

Altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolar oldu. Altın bilezik fiyatları da yükseldi. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 23 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar?

Brent petrolün varil fiyatı dün  76,33 dolardan işlem gördü. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 23 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı!

Brent petrol varil fiyatı haftanın ikinci işlem günü dalgalanmaya devam ediyor. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı!

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Seçim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları milyonlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gram altın 1500 TL'yi geçerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu. 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

kemeraltının altyapısı ne zaman yenilenecek Haberi

kemeraltının altyapısı ne zaman yenilenecek


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, 20 Mayıs tarihinde yarım saatlik yağışta göle dönen Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın alt yapısını en geç bir yıl içinde düzelteceklerini açıklaması, Kemeraltı esnafı tarafından sevinçle karşılandı. Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya, "Veysel Bakanımız inanıyoruz yapar ve zamanından önce bitirir" dedi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun İzmir Körfezi'nin temizlenmesi için özel ekip kurduğunu açıklamasının ardından Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın alt yapısını da düzelteceği müjdesi esnafı heyecanlandırdı. 


"Talimat vermiş" 

Bakan Eroğlu'nun açıklamalarından memnuniyet duyduklarını dile getiren Kemeraltı Derneği Başkanı Ümit Aydın, "Bakanımız öğrendiğimiz kadarı ile DSİ'deki ekibine çalışma başlatmaları için talimat vermiş. Ekip tespitlerini yapmış bunlar bizim için önemli ve sevindirici gelişme. Bakan Eroğlu'nun söz verdiği gibi bir yıl içinde Kemeraltı'nın...