03 / 05 / 2024

kemerburgaz kemerlife

kemerburgaz kemerlife

Kemerlife 22 projesinde 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 403 bin liradan başlıyor!

Nazan Öncel'in Kemerburgaz'daki villasında keşif yapılacak!

Akşit Togay’ın ABD’de yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını almak için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Mahkeme, Öncel’in oturduğu Kemerburgaz’daki villada keşif yapılıp evin değerinin tespit edilmesine karar verdi...

Kemerburgaz'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Kemerburgaz Livera Homes'ta 36 ay vade farksız ödeme imkanı!

İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunulan projede fiyatlar 490 TL'den başlıyor.

Eyüpsultan Kemerburgaz Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz, İskoza Mevkii, 3292 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı.

Kemerburgaz emniyet hizmet alanı düzenlenmesine ilişkin itiraz planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mimar Sinan Mahallesi, Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 11 Mart 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı'nı hayata geçireceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haliç'i tekrar, İstanbul'un incisi yaptık. Şimdi, yeni projelerle inşallah burayı bir üst lige çıkaracağız. Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Hattını hayata geçireceğiz" dedi...

Haliç-Kemerburgaz tren hattının planları iptal edildi!

Belgrad Ormanları’ndan geçecek olan Kemerburgaz tren hattının ihalesinin ekonomik olmadığı gerekçesi ile iptal edilmesinin ardından İBB, Kemerburgaz tren hattının planlarını da iptal etti. 

Kemerlife 23'te yaşam başladı!

Kemerburgaz’ın en nitelikli projelerinden biri olarak hayata geçirilen Kemerlife XXIII'te hayat başladı. Proje de satışlar ise devam ediyor.

Livera Homes Kemerburgaz'da özel indirim fırsatları!

İstanbul'un Kemerburgaz İlçesi'nde hayata geçirilen Livera Homes projesinde ön talep süreci başladı. Birçok lansman fırsatı bulunan projede alıcılarını bekliyor.

Kemerburgaz Mimarsinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Kemerburgaz Mevkii, Mimar sinan Mahallesinde Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Livera Homes Kemerburgaz'da özel indirim fırsatı!

3. Havalimanına sadece 9 dakikalık mesafede yer alan Livera Homes Kemerburgaz'da ikinci etapta ön talep dönemine özel indirim fırsatı sunuluyor..

Livera Homes Kemerburgaz'da lansmana özel indirim fırsatları!

Livera Homes projesinde lansman dönemine özel indirim fırsatları sunuluyor. Fimar Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor. 

Kemerburgaz'daki idari hizmet alanına ilişkin imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz, 446 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

kemerburgaz kemerlife Haberi

kemerburgaz kemerlife

Kemerlife XXII projesi Kemerburgaz-Göktürk beldesinde bulunuyor. Kemer Life 22 projesinde konut satışları sürüyor. Projede 1+1'ler 281 bin lira ile 416 bin lira, 2+1'ler 403 bin lira ile 536 bin lira, 3+1'ler 740 bin lira ile 820 bin lira, 4+1'ler 714 bin lira ile 976 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Kemer Life 22 projesini Mimar Emre Arolat tasarladı. Metal Yapı Konut Ticaret tarafından inşa edilen projede her blokta ve de çoğunlukla her katta tek bir daire bulunuyor. Projenin sosyal donatı alanlarında ise açık havuz, çocuk oyun alanı, kafe, fitness salonu gibi aktivite alanları yer alıyor. 


Kemerlife XXII projesi 2 parsel üzerine kurulu. Büyük parselde 13, küçük parselde 4 blok bulunuyor. Büyük parseldeki 13 blokta 99, küçük parseldeki 4 blokta 34 adet...