04 / 05 / 2024

Kempinski Hotel Genel Müdürü Nihat Tümkaya

Kempinski Hotel Genel Müdürü Nihat Tümkaya

POYD Yönetim Kurulu üyesi ve Kempinski Hotel Genel Müdürü Nihat Tümkaya, 2014 yılı turizm sezonunda Avrupa pazarının yüzde 2-3, Rus pazarının da yüzde 8-10 civarında büyüyeceğini tahmin ettiğini bildirdi.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Alanya Utopia World Hotel'in satışı için onay bekleniyor!

Utopia World Hotel'in satışı ile ilgili; Orman Genel Müdürlüğü nezdindeki izin işlemleri tamamlandı ve Cumhurbaşkanlığı makamına onay için sunuldu...

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Vogue Hotels, Antalya ve Bodrum’dan sonra yeni oteli ‘Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı. Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz." dedi...

Royal Golf Villalar Hotel The Dome'da tanıtıldı!

TRE Tasarım'ın yenilediği Royal Golf Villalar düzenlenen özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine açıldı.

Barcelo Istanbul Hotel açıldı!

Barcelo Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen yaptığı açıklamada, "Grup olarak Türkiye'ye çok inanıyor ve güveniyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki 5 yıl içerisinde 20 otele ulaşmayı ve yaklaşık 100 milyon avroluk bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Atatürk Havalimanı kapanmamalı!

Eresin Topkapı Hotel Genel Müdürü Erhan Çakay, "Atatürk Havalimanı kapatılmak yerine charter seferlere, özel uçuşlara açık hale getirilebilir. Kapanmasını tekrar gözden geçirmekte fayda var" dedi...

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Küba Manzana Kempinski Hotel açıldı!

Manzana Kempinski Hotel, Küba'nın başkent Havana'da açıldı. Küba'nın ilk beş yıldızlı oteli olan Manzana Kempinski Hotel, ziyaretçilerini bekliyor.

Can Göktaş: Birçok yatırımcı otellerini satmayı düşünüyor!

The Ritz Carlton İstanbul Hotel Genel Müdürü Can Göktaş, ''Şu durumda borç ödeyen otellerin sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Şu anda birçok yatırımcının tesisini satmayı düşündüğünü duyuyoruz.''dedi.

Türkiye'de 2017 yılında 80 otel açılacak!

Wyndham Grand Kalamış Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan, “Barselona İstanbul’dan 5 kat fazla turist çekiyor ama İstanbul’da 5 kat fazla otel var. 2017 yılında 80 tane daha hizmete girecek” dedi

MOSFED 1. Genel İstişare Toplantısı'nda sektörün sorunları ele alındı!

MOSFED’in İstanbul Intercontinental Hotel’de düzenlendiği 1. Genel İstişare Toplantısında sektörün sorunları ele alınırken, bu sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla Türkiye’nin 10 mobilya kümelenmesi ve bölgesinde çalıştaylar düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Kempinski Hotel Genel Müdürü Nihat Tümkaya Haberi

Kempinski Hotel Genel Müdürü Nihat Tümkaya

Antalya Su Otel'de öğle yemeğinde bir araya gelen POYD üyeleri, yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tümkaya, Antalya için iyi bir sezon olacağını düşündüğünü söyledi. Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev'in Kırım turizm sektörünün canlanması için uçak biletlerinin Türkiye'den daha ucuz olması istediği yönündeki haberleri değerlendiren Tümkaya, böyle bir uygulamanın Türkiye turizmini etkileyeceğini düşünmediğini söyledi.

Tümkaya, "Rus toplumu Antalya'dan vazgeçemez, burayı ana destinasyon olarak görüyorlar. Kırım'da düşük gelir grubu gidecektir. Rusya'nın kararının Rus turist sayısını azaltacağını düşünmüyorum. Bu sezon Avrupa pazarının yüzde 2-3, Rus pazarının yüzde 8-10 civarında büyüyeceğini tahmin ediyorum" dedi.

IC Otelleri Koordinatörü Derya Billur, şu ana kadar Rus turist sayısında azalma olmadığını fakat kalma süresinin ortalama 7,5 günden 6,5 güne düştüğünü kaydetti.


- Nevruz, 45-500 bin dolar ciro yaptırdı

Baya Otel Genel Müdürü Özgür...