02 / 05 / 2024

Kena Bölek

Kena Bölek

Nuke Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kena Bölek, Nurettin Özmen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Gökhan Doğan ve Hamza Bölek ortaklığında kuruldu.

Magnum Opus Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnum Opus Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Kenan Bölek, Münir Aydın ve Şemsettin Göktaş ortaklığında kuruldu.

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ferit Bölek Şemsettin Göktaş ve Yılmaz Sapancı tarafından kuruldu.

Bölart İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölart İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bölek tarafından kuruldu.

'Sevda Çeşmesi' yıkıldı! Edirne ikiye bölündü!

Edirne'de 2009'da bölgenin en işlek caddesine konulan 'Sevda Çeşmesi' heykelinin belediye ekipleri tarafından yıkımının gerçekleşmesi vatandaşlar arasında tartışmalara neden oldu.

Mersin Gülek Mahallesi yolu asfalt çalışmaları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ilçesi'ne bağlı Gülek Mahallesi Karboğazı mesire alanı yolunda 5.7 kilometrelik yol tamamlandı.

Kavaklıdere Koleksiyon'da imzalı ev ürünleri bölümü açıldı!

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Nuke Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuke Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kena Bölek, Nurettin Özmen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Büyükyoncalı Toplu Konutları'nda 150 TL taksitle!

Özeroğlu İnşaat tarafından Çerkezköy'de inşa edilen Büyükyoncalı Toplu Konutları'nın 3.etabı satışa çıktı

2-B'ler ya işgalciye, ya TOKİ'ye

Yerel seçimler yaklaşırken hükümet 2-B taslağını yeniden gündeme aldı.

Göller Bölgesi Teknokenti'nin yıldızı parlıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)bünyesinde hizmet veren Göller Bölgesi Teknokenti ilk ihracatını gerçekleştirdi.

Krizde en büyük darbeyi inşaat yedi

2008'in 9 ayında toplam yatırım tutarı 70.1 milyar YTL'yi bulan inşaat sektörü, ABD'den dünyaya yayılan krizden büyük darbe yedi.

Yalıtım sektörü büyümeyi hedefliyor

Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Kubilay Ulu ısı yalıtımı yapılmasının zorunlu tutulmasıyla sektörün gelecek yıl yüzde 20 oranında büyüyeceğini söyledi.

Kena Bölek Haberi

Kena Bölek

Nuke Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kena Bölek, Nurettin Özmen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Nuke Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek.Bu amaçlar çerçevesinde tur,konaklama,irtibat konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. 2-Yurt içinde ve yurtdışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube temsilciliklerini açmak ve çalıştırmak,bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek,teminatlar vermek,ve almak ortaklıklar kurmak,seyahat acentelikleri,irtibat büroları kurmak,ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3-Şirket turizme hizmet amaç ile kafeteryalar, restorantlar,eğlence yerleri ,otel,motel ,pansiyon,tatil köyleri , kamping,apart otel...