01 / 05 / 2024

kenan yavuz kimdir

kenan yavuz kimdir

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Petkim'de yüzde 51'in altına düşülmeyecek şekilde satış yapılacak!

Petkim'de yüzde 65 hisseleri olduğunu belirten SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, "Zaman zaman yüzde 51'in altına düşülmeyecek şekilde satış düşünüyoruz" dedi.

SOCAR Türkiye yatırımlarına hızlanarak devam edecek!

Kenan Yavuz dünkü ve bugünkü ekonomik dengelerin aynı olduğunu söyledi.SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'dan seçim sonrası açıklama;

Socar'ın Türkiye'de 20 milyar dolarlık yatırımı bulunuyor!

Türkiye’nin petrokimya sektöründe tek hammadde üreticisi Petkim, 50’nci yılını İzmir’de düzenlediği törenlerle kutladı. ‘İki devlet tek millet’ sloganıyla gerçekleşen kutlamalar öncesi Socar Türkiye Başkanı Kenan Yavuz konuştu..

Kenan Yavuz: Petkim Limanı'yla ilgili bir kapasite sorunumuz yok!

Socar Türkiye CEO'su Kenan Yavuz yaptığı açıklamada Alsancak Limanı'nın konteyner bölümünün kaldırılması önerisini "Öyle yağma yok" sözleriyle eleştiren Demirtaş'a "Önce yatırım yapsın sonra konuşsunlar" dedi

Kenan Yavuz: 15 bin kişiyi işe alacağız!

Azerbaycan petrol şirketi SOCAR’ın Aliağa’daki 5,6 milyar dolarlık rafineri ve liman yatırımı hızla sürüyor. 2018’de tamamlanacak yatırımların ilk halkası olan Petkim Limanı’na ise ilk gemi Eylül 2015’te yanaşacak.

Kenan Yavuz: Türkiye’ye 4 Petkim daha lazım!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, İzmir Aliağa’daki Petkim Yarımadası’nda devam eden rafineri, liman ve yenileme yatırımlarını enerji gazetecilerine yerinde anlattı. Yavuz, “Türkiye’nin dört Petkim’e daha ihtiyacı var” dedi

Kenan Yavuz, Socar Türkiye’nin yatırım planlarını açıkladı!

enan Yavuz, kendilerine 2018’e kadar ‘Türkiye’nin ilk 3 sanayi şirketi arasında yer alma’ hedefi belirlediklerini, ancak Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in, “Neden birincilik değil?” diyerek önlerine ‘liderlik’ hedefi koyduğunu söyledi.

Socar Türkiye, Petlim’i satacak STAR Rafineri'de payını artıracak!

Socar Türkiye, sahibi olduğu Petkim ’in iştiraki Petlim Limancılık ’ta azınlık hisse satışı da dahil stratejik finansal opsiyonların değerlendirilmesi için Goldman Sachs ile görüşmelere başladı

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov'un eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kim olduğu ve Kenan Najafov'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yavuz tarafından kuruldu.

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Kenan Yavuz: TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok. Kesin bir şey söylemek mümkün değil ama tüm ekip olarak herkes elinden geleni yapacak" dedi.

STAR Rafinerisi'nin yüzde 35'i tamamlandı!

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz, 5,6 milyar dolarlık STAR Rafinerisi yatırımının yüzde 35 oranında tamamlandığını bildirdi.

Star Rafinerisi, Petkim'e 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Rafinerisi'nin tamamlanması ile ülkemize yıllık 2-2,5 milyar dolar, Petkim'e ise 100 milyon dolar tasarruf sağlanacağını söyledi.

Kenan Yavuz'dan, Türkiye'ye 10 milyar dolarlık zarar iddialarına açıklama!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "Türkiye'ye 10 milyar dolar zarar ettirildiği şeklindeki iddia, matematik bilimine aykırıdır" ifadesini kullandı.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

STAR Rafinerisi'nin altyapısı yüzde 95 oranında tamamlandı!

Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Petkim kampüsü içinde yapımı devam eden STAR Rafinerisi'nde altyapının yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

kenan yavuz kimdir Haberi

kenan yavuz kimdir

Kenan Yavuz kimdir?

Kenan Yavuz, 1959’da Bayburt'ta doğdu.

Yavuz, 1981’de Muğla İşletmecilik Yüksek Okulundan mezun oldu.

İş hayatına 1985 yılında Koç Holding bünyesinde başyalayan Kenan Yavuz, 2004 yılına kadar holdingin farklı disiplinlerinde görev aldı ve çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.

Yavuz, 2004 yılı Mart ayında Petkim Petrokimya Holding Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, Mayıs 2004 tarihinde Petkim Genel Müdürlüğü görevine atandı. Petkim Petrokimya Holding'in özelleştirilmesi sürecini 2008 yılında tamamladı. Petkim’i satın alan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR'ın talebi ile özelleştirme sonrası Petkim Genel Müdürü olarak görevine devam etti.

2009 yılında SOCAR Türkiye Enerji AŞ'de Başkan/CEO olarak görev yaptı. 2009 yılından itibaren, SOCAR Türkiye Enerji A.Ş. bünyesinde STAR Rafinerisi, Petlim Limancılık Ticaret, SOCAR Power Enerji Yatırımları ve dağıtım şirketlerini kurdu, SOCAR Türkiye Enerji A.Ş.nin Başkanlığı (CEO) görevinde bulundu.

Kenan...