08 / 05 / 2024

Kenan Yavuz Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak

Kenan Yavuz Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yavuz tarafından kuruldu.

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Beykoz Yavuz Selim Mahallesi 1785 ada 1 parsel imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Yavuz Selim Mahallesi, 1785 ada, 1 parsel ve Yola ilişkin "Eğitim Tesis Alanı" 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıda...

DK Dip Köşe Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

DK Dip Köşe Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Yavuz tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün gişeleri ASELSAN'dan!

Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan 3. boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücret toplama sistemi ASELSAN tarafından tesis edildi.

Gümüşhane Şiran'a 3 yeni tesis!

Gümüşhane'nin Şiran ilçesine DOKA desteğiyle 3 ayrı tesis yapılacak. Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, projenin butik otel, Kadın Yaşam Merkezi ve üçüncü binanın müze, kütüphane ve sergi salonundan oluştuğunu söyledi.

Kenan Yavuz: TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok. Kesin bir şey söylemek mümkün değil ama tüm ekip olarak herkes elinden geleni yapacak" dedi.

STAR Rafinerisi'nin yüzde 35'i tamamlandı!

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz, 5,6 milyar dolarlık STAR Rafinerisi yatırımının yüzde 35 oranında tamamlandığını bildirdi.

Star Rafinerisi, Petkim'e 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Rafinerisi'nin tamamlanması ile ülkemize yıllık 2-2,5 milyar dolar, Petkim'e ise 100 milyon dolar tasarruf sağlanacağını söyledi.

Kenan Yavuz'dan, Türkiye'ye 10 milyar dolarlık zarar iddialarına açıklama!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "Türkiye'ye 10 milyar dolar zarar ettirildiği şeklindeki iddia, matematik bilimine aykırıdır" ifadesini kullandı.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

STAR Rafinerisi'nin altyapısı yüzde 95 oranında tamamlandı!

Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Petkim kampüsü içinde yapımı devam eden STAR Rafinerisi'nde altyapının yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

Goldman Sachs, SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesine ortak oldu!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Goldman Sachs'ın, Türkiye'nin en büyük yatırımcı şirketi olan SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesine 1.3 milyar dolar ödeyerek sahip olduğunu bildirdi.

Kenan Yavuz Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak Haberi

Kenan Yavuz Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak

Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Petkim kampüsü içinde yapımı devam eden STAR Rafinerisi'nde altyapının yüzde 95 oranında tamamlandığını belirterek, 2018 yılında üretime başlayacak tesisin, ülke ekonomisine yıllık 2-2.5 milyar dolar döviz tasarrufu sağlayacağını bildirdi. Rafinerinin 2018 yılı itibarıyla üretime başlamasının hedeflendiğini anlatan Yavuz, bu kapsamda hummalı bir çalışmanın devam ettiğini ifade etti. Yavuz, "Rafineride ilerleme olarak yüzde 33'ünü tamamladık diyebiliriz. Bugüne kadar 2 milyar dolarlık harcama yaptık. Altyapı, yüzde 95 oranında tamamlandı. Şu anda makine ve ekipman montajının yapılabilmesi için gerekli altyapılar kuruluyor. Rafineri ekipmanlarının gelmesi bu ay sonundan itibaren başlıyor. 2016 ve 2017 yılları tank yapımları, makina ve ekipmanların montajlarıyla geçecek. 2018 başında da rafineri hizmete girmiş olacak" diye konuştu. 


İZMİR'DE ÜRETİLECEK 

Halen inşaatta 4 bin...