28 / 04 / 2024

kendi iş yerini açandan vergi alınmayacak mı

kendi iş yerini açandan vergi alınmayacak mı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kendi iş yerini açan gençlerden 3 yıl boyunca gelir vergisi almayacaklarını bildirdi.

TOKİ 26 ildeki 132 konut ve 29 ildeki 296 iş yerini satışa çıkardı!  

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Merakla beklenen açık artırma 07-08 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak.

TOKİ 32 ildeki 169 konut ve 28 ildeki 192 iş yerini satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ildeki 169 konut ile 28 ildeki 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor. İşte söz konusu açık artırma ile ilgili detaylar...

Belediye o ildeki 2 iş yerini satıyor! İhalesi 28 Kasım'da! 

Çankırı Şabanözü Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Şabanözü ilçesi, Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 2 iş yerini satıyor. Peki Çankırı Şabanözü'nde yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un yanı başında iş yeri arayanlara fırsat! Belediye 3 adet iş yerini KDV'den muaf satıyor! 

Yalova Teşvikiye Belediyesi, Yalova ili, Çınarcık ilçesi, Karşıyaka mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini satıyor. Peki İstanbul'un yanı başında yer alan iş yerlerinin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Marmaris Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek! Yazlık bölgelerde kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Muğla İli Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla Marmaris'te yer alan beş adet iş yerini kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında kendi evini yapanlara hibe ve faizsiz kredi desteği verilecek!

‘Yerinde Dönüşüm Projesi’ kapsamında, kendi evini ve işyerini yerinde inşa edecek depremzedelere, hibe ve 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlanacak.

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye depolu dubleks iş yerleri satacak! Satışa çıkan bu 4 iş yerini kaçırmayın!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak İslice Mahallesi'nde yer alan dört adet depolu dubleks iş yerini satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale detayları...

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

Başvuru için Son 2 Gün! Kendi İşini Kurmak İsteyen Engelli Girişimciler Fırsatı Kaçırmasın!

İş Kurumu (İŞKUR), engelli bireylerin kendi işlerini kurmalarını desteklemek amacıyla 150 bin TL'ye varan ödeme desteği sunuyor. 9 Haziran'da sona erecek olan başvuru süresi yaklaşırken, engelli girişimcilerin hibe fırsatını kaçırmamaları önem taşıyor.

Hükümet düğmeye bastı! Kendi işinizin patronu olun! Geri ödemesiz 180 bin TL sizin olsun!

İş bulamayan ya da işsiz kalan vatandaşlara yeni bir imkan verildi. Hükümet, kendi işini kurmak isteyenlerin yanında olacağını açıkladı. İşte detaylar!

İŞKUR engelli girişimcilerin yanında! Kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteği!

Türkiye İş Kurumu, kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteğinde bulunacak. İşte detaylar!

TOKİ 30 ildeki 235 iş yerini satışa çıkardı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir'in de yer aldığı 30 şehirde toplamda 235 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı.

kendi iş yerini açandan vergi alınmayacak mı Haberi

kendi iş yerini açandan vergi alınmayacak mı

Işık, Körfez ilçesinde bir börek firmasının üretim merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, girişimcisi olmayan bir ülkenin kalkınma şansı bulunmadığını söyledi


Devlet eliyle kalkınma olamayacağının Sovyetler Birliği'nin çökmesinden sonra anlaşıldığını anlatan Işık, "Eğer bir ülke kalkınacaksa girişimcisiyle kalkınacak. Risk alan, çalışan ve gayret eden insanlarıyla kalkınacak. Girişimcilik o açıdan hükümet olarak da en fazla değer ve önem verdiğimiz konulardan bir tanesidir" diye konuştu.


İşini kurmak isteyenlere 50 bin lira karşılıksız hibe, 100 bin lira da faizsiz kredi verdiklerini dile getiren Işık, tekno girişim alanında ise TÜBİTAK aracılığıyla farklı destekler sağladıklarını bildirdi.


Işık, girişimciliği her alanda destekleme gayretinde olduklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:


"Kendi iş yerini açan gençlerimizden de 3 yıl boyunca gelir vergisi almayacağız. Amacımız, 'üniversiteyi bitireyim, devlet dairesine kapak atayım' anlayışını bırakalım, 'ben de iş...