18 / 05 / 2024

Kendini ve Çevreyi Temizleyen Beyaz Çimento

Kendini ve Çevreyi Temizleyen Beyaz Çimento

Sabancı Holding bünyesinde 1972’den beri faaliyet gösteren, Türk çimento ve hazır beton sektörünün lider kuruluşu ÇİMSA Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 36. Turkey Build Yapı Fuarı İstanbul’a katılıyor.

Konut sektörü uygun faizli ve ödenebilir krediyle hareketlenir!

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, son senelerde kendini gösteren konuta erişim zorluklarının, özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi fırsatlarının sağlanması ve genel olarak ev alımlarına kapsamlı teşviklerin gelmesi ile çözüleceğinin altını çizdi. 

Kumaş türüne göre sıcaklık ve buhar miktarını otomatik olarak ayarlayan ütü Vestel'de! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerimi yeni teknoloji ile ütülemek istiyorum diyenler için Vestel, kendi kendini kireçten temizleyen ve otomatik kapanma teknolojisine  sahip ütüyü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Ömrü boyunca kendini temizleyen fırınlar… Bosch Ankastre Fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfakların en çok kullanılan cihazlarından fırınlar, teknolojiye ayak uyduruyor. Ömrü boyunca kendi kendini temizleme özelliğine sahip Bosch ankastre fırınları ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik…

Fabrikalar rüzgar ve güneş enerjisine odaklandı! Kendini 2 yılda amorti ediyor!

Fabrikaların yeni gözdesi rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları oldu. Üretilen enerjiyi satarak iki senede kendini amorti etmesi de fabrika sahiplerini cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

İnşaat sektörü kendini yenilemeli!

Çevreci ürünlere olan ilgi, pandemi ile daha da arttı. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, "Türk inşaat malzemeleri sanayisi, dünyadaki teknolojik ve yenilikçi gelişmeleri takip ederek kendini yenilemeli" diyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temel atma çalışmasına katılarak, yeşili ve çevreyi önemseyen bir anlayışla 350 bin metrekarelik inşaat alanında azaltmaya gittiklerini söyledi.

Kanal İstanbul 3 sene içerisinde kendini yok mu edecek?

Çılgın proje Kanal İstanbul tartışmaları devam ediyor. Sualtı Tarihi Araştırmacısı ve dalgıç Mustafa Aydemir, "Kanal İstanbul projesi 3 yıl içinde kendini yok edecektir" dedi...

Emin Üstün: Eminevim kendini emlak sektöründe kabul ettirdi!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: "Emlak sektöründe Eminevim sınav verdi ve kendini kabul ettirdi. Faizlerin yüksek döneminde inşaat sektörünü harekete geçirdik" dedi...

Müzik ve mimari medeniyetin iki mührüdür!

Dr. Savaş Ş. Barkçin, Osmanlı'da “umran” olarak geçen; şehirleşmek, şehirlileşmek anlamlarına gelen medeniyetin durağan bir kavram olmadığını, her an kendini yenileyen ve değişen bir yapısı olduğunu söyledi.

Savaş Barçkin: Müzik ve mimari medeniyetin iki mührüdür!

Dr. Savaş Barçkin, Osmanlıda “Umran” olarak geçen; şehirleşmek, şehirlileşmek anlamlarına gelen medeniyetin durağan bir kavram olmadığını, her an kendini yenileyen ve değişen bir yapısı olduğunu dile getirdi.

Fonlar yeşil binalara yatırım yapıyor!

Yüzyılın en büyük sorunu çevre kirliliği ve bu sorunun çözümü ise enerji tasarrufu olarak görülüyor. Yeşilin Babası olarak bilinen Jerry Yudelson CNR Emlak Zirvesi’ne katıldı ve zirvede yeşili ve çevreyi anlattı.

Kiralık daire aramalarında Şişli ve Beşiktaş öne çıktı!

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından konut aramalarında öğrenci etkisi kendini hissettirdi. En çok üniversitenin bulunduğu İstanbul’da Temmuz ve Ağustos aylarında ağırlıklı olarak “uygun fiyatlı kiralık daire” araması yapıldı.

Kadıköy'de asbestli binalara yıkım izni yok!

Kadıköy Belediyesi halk sağlığını ve çevreyi korumak için yıkımı yapılacak binalara asbestten temizlenme şarkı uyguluyor.

Kendini ve Çevreyi Temizleyen Beyaz Çimento Haberi

Kendini ve Çevreyi Temizleyen Beyaz Çimento

ÇİMSA Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde Dünya’nın ilk ‘Antibakteriyel Beyaz Çimentosu’ ile Türkiye’nin ilk ‘Kendini ve Çevreyi Temizleyen Beyaz Çimentosu’  üzerinde çalışmalarını sürdüren ÇİMSA, 36. Turkey Build Yapı Fuarı İstanbul’da her iki ürün ile ilgili açıklamalarda bulunacak.


24 Nisan 2013 Çarşamba günü ÇİMSA Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek “Antibakteriyel Beyaz Çimento ve Kendini ve Çevreyi Temizleyen Çimento’nun keşfi için basın toplantısı...