08 / 07 / 2024

Kensington & Chelsea

Kensington & Chelsea

Yunanistan daha fazla uluslararası yardımı garantilemek için Londra’dan Belgrad’a kadar birçok farklı şehirde bulunan diplomatların kullandığı mülkleri de satmayı planlıyor

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Adele, Kensington’da mega malikane yaptırıyor!

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

Kate Winslet Chelsea’deki evini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı Kate Winslet daha önce kiraya verdiği Chelsea’deki penthouse’unu satıyor. Winslet evi için 5.69 milyon dolar istiyor. 

Roman Abramovich İsrail’den 10 bin metrekarelik ev aldı!

İngiltere Premier Lig kulüpleri arasında yer alan Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, gayrimenkullerinin sayısını artırdı. Abramovich, İsrail’de satın aldığı villaya tam 64 milyon dolar ödedi...

Meghan Markle ve Prens Harry'nin  3 milyon dolarlık tadilatına tepki!

Kensington Sarayı'ndan taşınan Meghan Markle ve Prens Harry'nin yeni evleri için yaptırdıkları 3 milyon dolarlık tadilatın masrafı tepkilere neden oldu.

Tekfen ve SOCAR’dan stratejik ortaklık!

Tekfen İnşaat tarafından inşa edilen Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan Chelsea Arsenal UEFA Avrupa Ligi final maçı, yeni bir işbirliğine vesile oldu...

UEFA Avrupa Final maçı Tekfen'in yaptığı statta oynanacak!

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

Kensington & Chelsea Haberi

Kensington & Chelsea

Businessweek'te yer alan ve konuya yakın kaynaklara dayandırılarak verilen haberde, zor günler geçirenYunan hükümetinin daha önce ülke içindekilerle sınırlı kalan varlık satışlarını yurtdışına da genişlettiği belirtildi. Atina, İngiltere’nin en pahalı semtinde yer alan büyükelçisinin evi de dahil olmak üzere Brüksel ve Belgrad’daki ofis binalarını satmayı planlıyor.           

   

Alınan bilgilere göre, bunlara ek olarak Atina yakınlarındaki eski kraliyet sarayı da en kısa zamanda satışa çıkacak ya da kiralanacak.        

         

ŞARTLARI YERİNE GETİRMEYİ HEDEFLİYOR       

Yunanistan devlete ait varlıkların satışlarından yaklaşık 50 milyar euro gelir elde etmeyi planladığını açıklamıştı. Bunların yarısı gayrimenkul olmakla birlikte, satılan varlıklarla 2020’ye kadar son iki yılda aldığı 240 milyar euroluk yardımın şartlarını yerine getirmiş olacak.

Satış...