12 / 05 / 2024

Kent İstanbul Yapı adres 

Kent İstanbul Yapı adres 

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Deniz tarafından kuruldu.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

İstanbul'daki yapı stokunun yüzde 70'i depreme dayanıksız!

Mega kent İstanbul'da olası bir depremin riski giderek artarken, yapı stokunun yüzde 70'i potansiyel olarak tehlikeli durumda. Fakat finansman sorunları ve sürekli olarak artış gösteren inşaat maliyetleri gibi nedenlerle kentsel dönüşüm çalışmaları yetersiz kalıyor...

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

TOKİ'den sanal gerçeklik gözlüklü tanıtım! Vatandaş sosyal konutları sanalda gördü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yer alan evler sanal gerçeklik gözlüğüyle mega kent İstanbul'da vatandaşlara gösterildi.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahaa M. H. Abutayyem tarafından kuruldu.

Kent İstanbul Yapı adres  Haberi

Kent İstanbul Yapı adres 

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Deniz tarafından kuruldu.

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
-Asfalt, zemin, beton ve yapı malzemeleri laboratuarı kurmak, beton kalitesini belirlemek amacıyla taze ve sertleşmiş betondan deneyler yapmak. -Kalite kontrolü amacıyla özel ve tüzel kuruluşlar ve kişiler tarafından gönderilen inşaat ile kagir her türlü yapı malzemelerini (Taş, toprak, tuğla, kiremit, demir ahşap v.) ilgili standartlara ve şartnamelere göre muayene ve deneylerini yapmak. -Beton üretiminde kullanılacak malzeme (Agrega, çimento, su katkı maddesi vb.) numuneleri üzerinde deneyler yaparak değişik kalitedeki betonlar için karışım oranlarını belirlemek. -Her türlü zemin etüdü deneylerini yapmak ve yaptırmak. -İştigal ettiği konularda teknik görüş vermek, araştırma uygulama hizmeti yapmak, rapor vermek....