05 / 05 / 2024

kent konut Çınarlıkent Konutları

kent konut Çınarlıkent Konutları

Kent Konut tarafından Derince ‘de yaptırdığı Çınarlıkent Projesi yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. Derince İlçesi’nde vatandaşlara sunulacak örnek proje kapsamında bölgede 20 blok, 568 daire ve 13 adet işyeri bulunacak.

Çınarlıkent Konutları’nın ihalesi yapıldı!

Kent Konut, Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde uygulanacak Çınarlıkent Konut projesi için ihale düzenledi. işeler Kentsel Dönüşüm Bölgesinde bulunan Derince Çınarlıkent Konutları projesinde kat karşılığı sistemi uygulanacak

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın konuyla ilgili açıklamaları...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'ndaki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Başkent Emlak Konutları'nda yer alan 3 ticari ünite satışa sunuldu. Satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

CVS Hava Kent Konut Yapı, 144 konutu sahiplerine teslim etti!

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

kent konut Çınarlıkent Konutları Haberi

kent konut Çınarlıkent Konutları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’ tarafından Derince ‘de yaptırdığı Çınarlıkent Projesi yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. Derince İlçesi’nde vatandaşlara sunulacak örnek proje kapsamında bölgede 20 blok, 568 daire ve 13 adet işyeri bulunacak.


71 BİN 450 METREKARE ALAN


Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Kent Konut tarafından yapımı gerçekleştirilen Çınarlıkent Pojesi’nde inşaat çalışmaları sürüyor. 71 bin 450 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen çalışmada, 34 bin 450 metrekare alana inşaat yapılıyor. Projede aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede, site içi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma gurupları, açık otoparklar, merkezi su deposu, mescit ve sosyal tesis alanı yer alıyor.



20 BLOK 568 DAİRE


Çınarlıkent konutlarında 20 blok üzerinde 568 daire ve 13 adet işyeri bulunuyor. Proje kapsamında 37 adet 1+1 daire, 387 adet...