28 / 04 / 2024

Kent Park projesi

Kent Park projesi

Çekmeköy Belediyesi’nin de içinde bulunduğu 50 dönümlük yeşil alan özellikle yaz ve bahar aylarında Çekmeköylülerin buluşma noktası oldu.

Kadir Albayrak Kent Park projesiyle ilgili bilgi aldı!

Kent Park Projesiyle ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yetkililerle görüş alışverişinde bulundu ve her birimden kendisiyle ilgili çalışmaları yaparak en kısa zamanda kendisine bilgi verilmesi talimatını verdi

Manisa Kent Park 30 Mart'ta açılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, muhalefet partilerinin meclisteki çoğunluğa dayanarak hizmetleri engellediğini ve kavga ortamı yarattığını söyledi.

Çorum'da Kent Park Projesi 2015'te start alıyor!

Çorum Belediyesi'nin en büyük projeleri arasında yer alan Kent Park Projesi 2015 yılında start alıyor. Tüm yaş gruplarından insanlara hitap eden proje Çorum'un 50-100 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı.

K Yapı ve Solid İnşaat 500 milyon liralık karma proje inşa edecek!

İlk projeleri Trendist Ataşehir'in yoğun ilgi görmesi nedeniyle K Yapı ve Solid İnşaat aynı bölgede yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. 500 milyon liralık karma proje, 2014'te satışa çıkacak...

Kent Park projesinin çalışmaları başladı!

Manisa Belediyesi ’nin Güzelyurt Mahallesi ’nde 170 dönümlük alan üzerine inşa edeceği Kent Park ’ta çalışma başladı. Başkan Cengiz Ergün çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulundu

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Uşak Kent Park projesi çalışmaları sürüyor!

Ak Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Haziran ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Milli eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, kent park projesiyle ilgili çalışmalara gerekli destekleri vereceklerini söyledi.

Minicity'deki eserler Dokuma Kent Parkı'nda sergilenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Konyaaltı Sahilini Düzenleme Projesi' kapsamında tahliyesi gündeme gelen Minyatür Kent Parkı Alanı'ndaki (Minicity) eserlerin, Dokuma Kent Parkı'nda sergilenmesini talep etmişti.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı projesi başlıyor!

Beykoz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı Projesi ile 8 milyon metrekarelik devasa bir park alanı kazanacak.

Yazıhan'a Kent Park projesi geliyor!

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

Edirne'de 72 dönümlük araziye Kent Parkı kurulacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kent Ormanı Parkı Projesi’nde startı Edirne Halkı’yla birlikte verdi.Proje Edirne Belediye Başkanlığı tarafından, Fırınlarsırtı Mevkii Toplu Konut Alanı kuzeyinde 72 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek.

Çerkezköy Kent Park projesi bu yıl başlayacak!

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Atatürk Kent Parkı 3 Nisan'da açılıyor!

Atatürk Kent Parkı, sadece Manisalıları değil, tüm Türkiye’yi kendisine hayran bırakacak. Üç gün sürecek açılış etkinliklerinde Nilüfer’in yanı sıra 4 Nisan Cumartesi Kıraç, 5 Nisan Pazar günüde İrem Derici Atatürk Kent Parkı’nda konser verecek...

Kent Park projesi Haberi

Kent Park projesi

Çekmeköy Belediyesi’nin de içinde bulunduğu 50 dönümlük yeşil alan özellikle yaz ve bahar aylarında Çekmeköylülerin buluşma noktası oldu.  Piknik ve çocuk oyun alanları, emeklilerin misafir edildiği Güngörmüşler Konağı, spor alanlarıyla 7’den 70’e herkse hitap eden bahçenin Kent Park bölümüne yeni bir sosyal tesis yapılıyor.  


 İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak 2012 yılında Çekmeköylüler’in kullanımına sunulan Kent Park’taki yeni sosyal tesisin çalışmaları Çekmeköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.


Tesis çalışmalarla yakından ilgilenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan bahçemizde Güngörmüşler Konağı’nda emeklilerimizi misafir ediyoruz. Diğer yaş gruplarından gelen talepleri değerlendirerek, parkımızda temiz ve güvenilir hizmet alabilecekleri bir sosyal tesis çalışmasını başlattık,” dedi. 


Çekmeköy...