24 / 07 / 2024

kentlerde modern konut projeleri

kentlerde modern konut projeleri

Modern konut projelerinin artışıyla birlikte, kentlerin de çehresi değişmeye başladı...

Ankara Teka Modern 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Teka Grup tarafından Ankara’nın nefes kesen manzarası eşliğinde yükselen Teka Modern projesi 60 ay vade fırsatıyla satışta. Teka Modern konut fiyatları ne kadar? Teka Modern projesinde hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Almanya'da konut kiralarındaki artış protesto edildi!

Almanya'da özellikle büyük kentlerde artan konut kiraları protesto edildi. Birçok örgütün çağrısıyla başkent Berlin'de gerçekleştirilen gösteride binlerce kişi Alexander Meydanı'ndan Karl-Marx-Allee Caddesi ve Warschauer Caddesi üzerinden Kreuzberg semtine yürüdü.

Modern yaşam alanlarına Emlak Konut imzası!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 65 yıllık yolculuğu boyunca modern yaşam alanları inşa etmekle kalmadı, Türkiye’nin iki büyük ilinde, bugün biri ilçe olmuş üç büyük semtin temelini attı...

Almanya'da arsa kıtlığı! Arsalar 'altın' haline geldi!

Almanya'da kiralar ve emlak fiyatları tavan yaptı. Bu artışa sebep olarak ise büyük kentlerde azalan konut alanları gösteriliyor. Arsaların 'yeni altın' haline geldiği Berlin ya da Münih'te insanlar tepkili.

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barkın Aykanat tarafından kuruldu. 

kentlerde modern konut projeleri Haberi

kentlerde modern konut projeleri


Ulusal ve yerel müteahhitlik firmalarının son yıllarda önemli bir pazar olarak gördüğü Bursa'da, birbiri ardına gerçekleştirilen konut projeleri ile kentin çehresi değişiyor. Özellikle villa, site ve rezidans projelerinde modern mimariyi benimseyen kentte geleneksel yapılar üstünde köklü değişimler yaşanıyor Kentin batısına doğru ciddi bir gelişme kaydeden Bursa'da modern konut yatırımları hem sanayi hem de gayrimenkul sektörüne destek veriyor.



Modern konut yatırımları ile Bursa'nın yapılaşmadaki çehresi değişirken, kentin 2015 yılına kadar toplam 238 bin adet konuta ihtiyaç duyacağı öngörülüyor. Konut ihtiyacının 166 bininin hane halkı sayısı artışlı, 60 bininin kentsel dönüşüm kaynaklı, 12 bininin ise yenileme kaynaklı olacağı belirtiliyor. Konut ihtiyacı ile konut talebini belirleyen unsurların başında demografi ve nüfus gelişmeleri geliyor. Bu açıdan Bursa, Türkiye nüfus artış hızı ortalamasını geçmiş durumda....