05 / 05 / 2024

Kentpark AVM 24 Ocak 1 Şubat

Kentpark AVM 24 Ocak 1 Şubat

Ankara’nın Alışveriş Merkezi Kentpark AVM yarıyıl tatilinde “Zelfler’in Sihirli Yolculuğu”nu minik ziyaretçileri ile buluşturuyor. 24 Ocak-01 Şubat tarihlerinde 13.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak.

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'de yer alan 30 adet iş yerinin değeri belli oldu. İşte o rakam...

Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar?

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mallmarine AVM'nin toplam değeri ne kadar?

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

İş GYO Malmarine AVM kira raporu 2020!

İş GYO, Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 119 ada, 2 Pafta, 24 Parsel'e (Malmarine AVM) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Mallmarine AVM değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 119 ada, 2 Pafta, 24 parseldeki Mallmarine AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınladı...

Sincan AVM 43.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Sincan AVM'yi satışa çıkardı. 24 Aralık'ta gerçekleşecek ihalenin satış bedeli 43 milyon 685 Bin 140 TL olarak belirlendi.

Manisa KİPA AVM satışa çıktı!

Manisa Sahihli'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 24 bin metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

İSTOÇ Saray AVM ve otel binası satılıyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifi'ne ait İSTOÇ Saray AVM ve otel binası teklif alınmak suretiyle satışa çıkarıldı. Teklif verme şartnamesi 24 Nisan'dan itibaren temin edilebilecek...

Kentpark AVM 24 Ocak 1 Şubat Haberi

Kentpark AVM 24 Ocak 1 Şubat

Zardenia adındaki diyarlarında yaşayan ve ayrı güçlere sahip Zelfler, uzun ve renkli saçları ile şans getirerek karnelerini alan minik ziyaretçilerimize coşkulu anları Türkiye’de ilk kez Kentpark AVM’de yaşatacak.


Zelf haritasından doğum tarihine göre hangi zelf karakteri olduğunu öğrenecek olan çocuklar, süpriz hediyelerin yanı sıra sihir atölyelerinden, fotoğraf çekimine, oyun saatlerinden neşeli yarışmalarına kadar gün boyunca zelflerle eğlenceli anları yaşayacaklar.


Zelf Dünyası 24 Ocak - 01 Şubat tarihlerinde 13.00-20.00 saatleri arasında Kentpark AVM’de ziyaretçileri ile...