25 / 07 / 2024

Kentpark sertifika aldı

Kentpark sertifika aldı

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı. Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren TripAdvisor katılımcıların verdikleri puan ve yaptıkları yorumlar üzerinden değerlendirmede bulunuyor.

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Xiaomi 13 serisi Çin dışında görücüye çıktı! Bu seri Türkiye pazarında ne zaman yer alacak? İşte merak edilenler!

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro sertifika aldı. Çin dışında satışa çıktı. Böylece küresel pazarda yayılma imkanı bulacak.

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Folkart Academy’de sertifika zamanı!

Bu zamana kadar 2 bin 200 öğrencinin tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim aldığı Folkart Academy'de sertifika dönemi başladı.

Boğaziçi Yönetim A.Ş, üç sertifika aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Boğaziçi Yönetim A.Ş, üç farklı kuruluştan bina ve tesis yönetim hizmetleri alanında sertifika aldı.

Kartaltepe Kentpark projesi Başkent'e nefes aldırıyor!

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Çorum Kentpark projesi start aldı!

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak.

Çorum Kentpark projesine başlandı!

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Nurus, sürdürülebilir mimariye destek veriyor!

Yeşil Rapido, Yeşil Binalar ve Ötesi Eğitim ve Konferansı kapsamında düzenlenen LEED eğitiminin beşincisi geçtiğimiz günlerde düzenlendi. Organizasyonla bugüne kadar 700'ü aşkın katılımcı sertifika aldı.

Adana'da Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı tamamlandı!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye'de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER'in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesinde "Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı" düzenlendi...

Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı sona erdi!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye’de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER’in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesi’nde “Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı” düzenlendi.

Evlerden Evrene Çevre Bilinci projesi sertifika töreni düzenlendi!

Evlerden Evrene Çevre Bilinci projesi sertifika töreni düzenlendi. Zeytinburnu Belediyesinin projesi kapsamında olarak eğitim alarak " çevre koordinatörü " olan ev kadınları, törenle sertifikalarını aldı.

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı!

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı. Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren TripAdvisor katılımcıların verdikleri puan ve yaptıkları yorumlar üzerinden değerlendirmede bulunuyor.

Kentpark sertifika aldı Haberi

Kentpark sertifika aldı

Eskişehir'e gelen ve Kentpark'ı gezen turistlerin verdikleri puan ve yaptıkları değerlendirmeler ışığında verilen Mükemmellik Sertifikası, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne iletildi. TripAdvisor Başkanı Marc Charron imzasıyla verilen mükemmellik sertifikası konusunda TripAdvisor yetkilileri şunları kaydetti: "Öncelikle TripAdvisor olarak 2014 Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirilen Kentpark işletmesini tebrik ediyoruz. Bu sertifika, işletmenin TripAdvisor gezginlerinden aldığı olumlu ve güzel geri bildirimlerin tescili niteliğindedir."


DOĞAL BUZDOLABI 


Yerküpe Mağarası Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Menteşe Mahallesindeki 700 yıllık çınar ağaçlarıyla çevrelenmiş Beşpınar Yaylası'nda yer alan Yerküpe Mağarası yaz aylarında 5 dereceye kadar düşen sıcaklık sebebiyle doğal buzdolabını andırıyor. Beşpınar Yaylası'nda çam ormanları ve çınar ağaçlarıyla çevrelenmiş yaylada yöre halkının kullandığı piknik alanları ve yayla evleri de bulunuyor. Yılın belirli dönemlerinde yaylaya gelen ziyaretçiler orman içerisinde yürüyüş yapıp, yayla evlerinde kalarak...