20 / 05 / 2024

Kentplaza avm fatih çıtlak

Kentplaza avm fatih çıtlak

Fatih Çıtlak’ın “Tasavvufta Aşk” konulu sohbetini Kentplaza Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı, Deha Grubu Genel Müdürü Arif Canlı ve AVM MFI Partners Alışveriş Merkezleri Yönetim Direktörü Aytaç Özçiçek de ilgiyle izledi.

Next Level AVM, Ziraat Bankası'na varlık-borç takası yöntemiyle satıldı!

Ankara Next Level AVM'nin Ziraat Bankası tarafından el konulduğu yönündeki haberlere Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan ateş püskürdü...

Next Level AVM için 'el konuldu' haberlerine Pasifik İnşaat'tan yalanlama!

Ankara’daki 'Next Level' alışveriş merkezine Ziraat Bankası tarafından el konulduğu hakkında çıkan haberlere AVM'nin sahibi Pasifik İnşaat'tan yalanlama geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level AVM'yi kendi istekleriyle varlık borç takas yöntemiyle sattıklarını söyledi..

Zeruj Port AVM Fatih’e rakip oldu!

Zeytinburnu’ndaki dünyanın ilk muhafazakâr AVM’si Zeruj Port'ta müşteriler  “Alışveriş için Fatih’le sınırlı kalmaktan kurtulduk” diye sevinçli. 

Vadistanbul AVM açıldı!

Açılıştan önceki gün perakende sektörünün önde gelen isimlerini Fatih Erkoç ve orkestrasının katıldığı özel davette buluşturan Vadistanbul AVM, Türkiye’de alışverişin standartlarını yükseltiyor.

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

5 Ocak Fatih Terim Stadı AVM olmayacak!

5 Ocak Stadı'nın yerine alış,veriş merkezi yapımını amaçlayan imar planı mahkeme tarafından iptal edildi. Çetinkaya, şehir Plancıları Odası'nın açmış olduğu 5 Ocak Fatih Terim Stadı ile ilgili davanın sonuçlandığını basın toplantısı yapılacağını açıkladı

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine AVM yapılmayacak!

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine alışveriş merkezi yapımını amaçlayan imar planını iptal ettirdiklerini söyledi.

Funda Olgun Kentplaza AVM'nin müdürü oldu!

Konya’nın en modern ve uluslararası standarttaki tek alışveriş merkezi olan Kentplaza’nın AVM Müdürü Funda Olgun oldu. Olgun, 2014 Ocak ayı itibarıyla Kentplaza AVM Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Ahmet Arıcı: AVM'lerde yeşili gören daha çok alışveriş yapıyor!

Konya' da Kentplaza AVM' yi açan Deha Grubu' nun Başkanı Ahmet Arıcı, AVM' lerde yeşil alan ve botanik bahçelerinin tüketicinin alışveriş davranışını pozitif etkilediğini söyledi...

Mevlana'nın 740. vuslat yılı Kentplaza 'da Fatih Çıtlak söyleşisi ile kutlandı!

Fatih Çıtlak’ın “Tasavvufta Aşk” konulu sohbetini Kentplaza Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı, Deha Grubu Genel Müdürü Arif Canlı ve AVM MFI Partners Alışveriş Merkezleri Yönetim Direktörü Aytaç Özçiçek de ilgiyle izledi.

Fatih Çıtlak, Konya Kentplaza’ya geliyor!

Avm Mfi Partners tarafından yönetimi gerçekleştirilen Konya Kentplaza AVM, açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği etkinlikler ve özel günlere yönelik aktivitelerle, Konya’nın sosyal yaşamına farklı renkler katmaya devam ediyor.

400 metrekareden daha büyük AVM'ler şehir dışına yapılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, bundan sonra 400 metrekareden daha büyük AVM'lerin kent dışına yapılması konusunda zorunluluk olacağını, bu AVM'lerin icarî plan dahilinde uygun alanlara taşınacağını söyledi..

Fatih Metin: AVM 'ler illerin ticari planlarına uygun alanlara taşınacak!

Fatih Metin, uzun dönemden beri esnaf kesimi ve ticaret erbabının beklediği, "AVM Yasası" diye tabir edilen Perakende Sektörünün Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun Tasarısı'nı ilgililerin görüşüne açtıklarını hatırlattı.

Kentplaza avm fatih çıtlak Haberi

Kentplaza avm fatih çıtlak


Tasavvuf konusunda özel dersler veren ve son dönemde sohbetleri büyük ilgi gören Fatih Çıtlak, Mevlana’nın 740. vuslat yılı nedeniyle Konya Kentplaza’ya geldi. Konyalılar’la Kentplaza’da buluşan Fatih Çıtlak’ın “Tasavvufta Aşk” konulu sohbetini Deha Grubu ve Kentplaza Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı, Deha Grubu Genel Müdürü Arif Canlı ve AVM MFI Partners Alışveriş Merkezleri Yönetim Direktörü Aytaç Özçiçek de ilgiyle izledi.


Ölüm gününü “Hakk’a kavuşmak” olarak tanımlayan ve bir düğün günü sayan Mevlana Celaleddin Rumi’yi anma törenleri kapsamında, Kentplaza’da gerçekleştirilen sohbette Çıtlak, kendisini dinleyenlerin sorularını da cevaplayarak, okuyucuları için kitaplarını da imzaladı. 


Avm Mfi Partners tarafından yönetimi gerçekleştirilen Konya Kentplaza AVM, açıldığı

günden itibaren gerçekleştirdiği etkinlikler ve özel günlere yönelik aktivitelerle, Konya’nın sosyal yaşamına farklı renkler katmaya devam...