02 / 05 / 2024

Kentplus Yalova ev fiyatları

Kentplus Yalova ev fiyatları

Kentplus Yalova ev fiyatları 344 bin TL'den başlıyor. Kentplus Yalova'da 0,50 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Kentplus Yalova ev fiyatları!

Kentplus Yalova ev fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova'da 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Yalova’da konut fiyatları 2 kat artarken arsa ve arazi fiyatları ise düştü!

Son zamanlarda Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni ev almasını zorlaştırdı. Yalova’da konut fiyatları iki kat artarken, arsa ve arazilere talepte ise azalma yaşandı.

Ev almak isteyen çifte korkunç tuzak! 

İstanbul’da skandal bir olay yaşandı.ev alma hayaliyle Yalova’dan İstanbul’a gelen çift, alacakları eve gittiklerinde hayatlarının şokunu yaşadı...

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

KentPlus Yalova projesinin ihalesi iptal edildi!

Konkordato sürecinde bulunan Emay İnşaat’ın 2016'da EPP’den aldığı dev ihale iptal edildi. Yalova’da yer alan 383 bin 500 metrekare arazi üzerinde 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek proje için yeniden ihaleye çıkılacak.

Yalova’dan ev alana araç hediyesi!

Yalova’da bir inşaat firması, dolar bozdurup ev alacaklara araç hediye edecek. Firma, ülkemize destek olmak için kampanya düzenlediklerini açıkladı.

Dolarını bozdurup ev alana sıfır kilometre otomobil bedava!

Yalova'da birikmiş dolarını bozdurup ev alana yanında sıfır kilometre bir otomobil de bedava veriliyor.

2017'de her 57 kişiden biri ev aldı!

Türkiye genelinde 2017 yılında gerçekleşen konuş satışları performansları değerlendirdi. Verilere göre, Tükiye'de her 57 kişiden biri ev alırken Bolu ve Yalova'da ise her 12 konuttan bir satıldı.

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Kentplus Yalova satış fiyatları 2017!

Aralık 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Kentplus Yalova Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı dairelere yer veriliyor. Proje 383 bin 500 metrekare arsa alanına sahip...

Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

163 blok halinde yükselen Kentplus Yalova projesi 383 bin 500 metrekare inşa ediliyor. Proje Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

Kentplus Yalova fiyat tablosu!

Kentplus Yalova fiyat tablosu 344 bin TL'den başlıyor. Kentplus Yalova projesinde 0,50 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Kentplus Yalova ev fiyatları ne kadar?

Kentplus Yalova ev fiyatları 344 bin TL'den başlıyor. Kentplus Yalova'da 0,50 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Kentplus Yalova ev fiyatları Haberi

Kentplus Yalova ev fiyatları


Kentplus Yalova ev fiyatları 344 bin TL'den başlıyor. Yalova Armutlu'da hayata geçirilen Kentplus Yalova projesi TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle Emay İnşaat tarafından inşa ediliyor.


383 bin 500 metrekare alanda yükselen Kentplus Yalova'da 1000 yataklı üç termal otel, 1001 konut, devremülk, AVM gibi alanlar yer alıyor. Kentplus Yalova'da 1+1, 2+1, 3+1 daire ve 5+1 villa seçenekleri sunuluyor.


Daire tipiMinimum fiyatlar