11 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm canlı yayında

Kentsel dönüşüm canlı yayında

Havaalanı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bölgesinde yürütülen çalışmalar, İnşaat alanına yerleştirilen 6 adet kamera sayesinde internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek...

CHP'den Romanlar kentsel dönüşüm süreçlerinde zorla tahliye edildi iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) hazırladığı "Romanlar İçin Yoksulluk ve Ayrımcılık Kader Olmasın: En Canlı Renklerimiz Solmasın" adlı çalışmada kentsel dönüşüm süreçlerinde Romanların zorla tahliyeye maruz kalan dezavantajlı grupların başında geldiği iddia edildi.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

Kentsel dönüşüm sektörü canlı tutacak!

Özel sektör tarafından geliştirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'un Genel Müdürü Kaan Yücel, " Özellikle son dönemde geliştirilen kentsel dönüşüm politikaları, inşaat sektörünün büyüme ve gelişme potansiyelini önümüzdeki dönemde de canlı tutacak" dedi.

Adana'da kentsel dönüşüm inşaat sektörünü canlandıracak!

Kentsel dönüşüm Türkiye'de yıkılacağı ilan edilen 7 milyon konut sayısıyla inşaat sektörüne canlılık kazandıracak projelerin sayısının artması bekleniyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri ilgi görüyor!

Yabancı yatırımcının öncelikli tercihi, İstanbul’un merkezindeki kentsel dönüşüm projeleri. Kira getirisi, yatırımın geri dönüşümü ve tercihleri bu ilgiyi canlı tutuyor.

Adana Yüreğir için Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm şart!

Adana'nın MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Lokum FM'in canlı yayınında merak edilenleri yanıtladı. Sözlü, "Sinanpaşa'da kentsel dönüşümü gerçekleştirirsek Yüreğir'in terk edilmişliği ortadan kalkar'' dedi.

Kentsel dönüşüm, sektörü yılda yüzde 10 büyütecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında yurt genelinde dönüşmesi gereken yaklaşık 7 milyon konutun bulunduğuna dikkat çeken uzmanlar, bu projelerin talebi canlı tutarak, sektörü yılda ortalama yüzde 10 büyüteceğinin altını çiziyor.

Ankara'da mania hattı sorunu kentsel dönüşümü engelliyor!

Başkent Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yanı sıra lüks konut inşaatlarının da yapımı tüm hızıyla sürüyor. İnşaat sektörünün canlı olduğu Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut'taki mânia sorunu müteahhitleri sıkıntıya sokuyor.

Alanya'da kentsel dönüşüm olur mu?

M Yapı güvenliği olmayan, imara aykırı ve mimariye inat çarpık kentlerin güvencesi kentsel dönüşüm canlı yayında konuşulacak. Antalya Alanya'da kentsel dönüşüm olur mu? İşte cevabı...

Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları canlı yayında!

Havaalanı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bölgesinde yürütülen çalışmalar, İnşaat alanına yerleştirilen 6 adet kamera sayesinde internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek...

Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm inşaatı canlı yayında!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bölgesinde yürütülen çalışmalar, inşaat alanına yerleştirilen 6 adet kamera sayesinde internet üzerinden canlı olarak izlenebiliyor. Havalanı kentsel dönüşüm inşaatını canlı izlemek için linke tıklayın..

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları Ekim'de başlayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde çalışmalarına esnaf odaklı başlatan Fatma Şahin, Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın canlılık kazanması için düğmeye bastı. Gazi Muhtarpaşa Bulvarı kentsel dönüşüm çalışmaları Ekim'de başlayacak...

Kentsel dönüşüm canlı yayında Haberi

Kentsel dönüşüm canlı yayında

Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bölgesinde yürütülen çalışmalar, inşaat alanına yerleştirilen 6 adet kamera sayesinde internet üzerinden canlı olarak izlenebiliyor. Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bölgesinde yürütülen çalışmalar an be an izlenebiliyor. Proje kapsamında dairelerine kavuşacak hak sahiplerinden gelen talep üzerine, Esenler Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, inşaat alanına 6 adet kamera yerleştirdi. Bölgenin tamamını farklı açılardan gösteren kameralarla vatandaşlar, alanı en rahat şekilde izleyebiliyorlar. Böylece inşaat alanı, internet üzerinden yapılacak canlı yayınla takip edilebiliyor. Süreci yakından takip etmek isteyen vatandaşlar,http://bilgiislem.esenler.bel.tr/kamera/anasayfa.html web adresinden; 7 gün 24 saat canlı olarak çalışmaları izleyebilirler. 


Dokuz...