28 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşüm Firma

Kentsel Dönüşüm Firma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na 150 kamu binası bakanlıklardan, bin 600 özel mülkiyet binası için belediyelerden yıkım başvurusu yapıldı. Bakanlık, Kahramanmaraş'taki lojman binasını yıkarak işe başlayacak

Kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı: Firmalardan başvuru alınıyor!

Yıkım işlerinde faaliyet gösterecek firmaların başvuruları alınmaya başlandı

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm düğümü nasıl çözüldü?

Kentsel dönüşüm alanı ilan edildikten sonra birçok firma eliyle yenilenme çalışmalarının başladığı fakat yaşanan sorunlar sebebiyle adeta bir kördüğüm haline gelen Fikirtepe Projesi'nde dönüşüm düğümü nasıl çözüldü? İşte detaylar...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Yarım kalan kentsel dönüşüm projelerini belediyeler tamamlayacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan kentsel dönüşümde mağduriyet yaşayan vatandaşlara müjde geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında vatandaş ve müteahhit firma arasında yapılan sözleşmeleri feshetme yetkisi İstanbul’da ilçe belediyelerine verildi.

Çorlu'da 'Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi' için çalışmalara başlandı!

Çorlu Belediyesi tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi’nin alımının hazırlıkları için ihaleyi alan yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile toplantı yapıldı.

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Bingöl’de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projesinde iki etabın yapımını üstlenen yüklenici firma, şantiye kurulumuna başladı. Kentsel dönüşüm için hazırlıklar tamamlanacak. 

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi 2. ihalesi iptale edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etap ihalesine yine teklif veren firma çıkmadı. İhale bir kez daha iptal edildi. 

İzmit Veliahmet'te kentsel dönüşüm bekleniyor!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde Kayseri merkezli Veral isimli firma kentsel dönüşüm için çalışmalarını devam ettiriyor.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerine odaklandı!

Efekta Mimarlık yurtdışı projelerinin yanı sıra Türkiye'de hastane, müze ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. Firma bu aralar kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Kentsel Dönüşüm Firma Haberi

Kentsel Dönüşüm Firma

"Yaşam Dönüşümdür" sloganı ile yola çıkan kentsel dönüşüm sürecinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yıkım talepleri gelmeye başladı. Bakanlığa 150 kamu binası bakanlıklardan, bin 600 özel mülkiyet binası için belediyelerden yıkım başvurusu yapıldı. Bu kapsam da Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıkları   riskli binalarını  tespit etti.  Çevre ve Şehircilik  Bakanlığı ile yapılacak protokollerden sonra eylül ayı itibari ile yıkımlar başlayacak.


 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yakında başlayacak olan afet riski altındaki alanların dönüşümü için yıkım talepleri gelmeye başladı. Bakanlığa şu ana kadar 150 kamu binası için bakanlıklardan, belediyelerin kentsel dönüşüm alan içerisindeki özel mülkiyet binaları içinde belediyelerden bin 600’e yakın yıkım başvurusu yapıldı....