30 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm hasan tahsin

kentsel dönüşüm hasan tahsin

İstanbul Gaziosmanpaşa 'da büyük kentsel dönüşüm başladı. İlçe belediyesinin öncülüğünde yürütülen büyük dönüşüm kapsamında, 588 konutluk projenin temeli atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, dönüşümün en büyük itici gücünün cesur davranmak olduğunu

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Hasan Yalçın: Kentsel dönüşüm kamuoyuna iyi anlatılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Bayraklı’da gündem kentsel dönüşüm!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonu muhtarlarla bir buluştu. Muhtarlar, Bayraklı’nın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu açıkladılar. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor. Akgün, büyük bir İstanbul depreminin kapıda olduğunu belirterek, vatandaşları bilinçlendirmek için toplantılar düzenliyor.

Kentsel dönüşüm deprem riskini azaltır!

Türkiye bugün 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 18. yılında kaybettiklerini anıyor. Başkan Hasan Tahsin Usta ile hem ilçede devam eden kentsel dönüşümü hem de ilçenin depreme ne kadar hazır olduğunu konuştuk. İşte Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajı...

1998'den önce yapılan tüm binalar için kentsel dönüşüm şart!

Beykent Sitesi yönetici ve sakinleri ile bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 1998'den önce yapılan tüm binalar için kentsel dönüşümün gerekli olduğunu söyledi

Türkiye'de kentsel dönüşüm hızlandırılmalı mı?

Batman Çağdaş Gazetesi'nden Hasan Göker bugünkü yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı...

kentsel dönüşüm hasan tahsin Haberi

kentsel dönüşüm hasan tahsin

Kentsel Dönüşüm vizyonu şimdi de İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yükseliyor. İlçedeki büyük kentsel dönüşüme öncülük eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, 588 konutluk projesinin temelini attı. Fevzi Çakmak Mahallesindeki hak sahibi vatandaşlarla anlaşılarak başlatılan dönüşüm kapsamında yapılacak konutların temel atma töreni gerçekleşti. 


'KENTSEL DÖNÜŞÜM CESARET İŞİ'


Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor ve cesaret gerektiren bir iş olduğunun altını çizdi. Kentsel dönüşüm hamlesine yeni bir halka daha eklendiğini ifade eden Güllüce, "Şu ana kadar binalarda yaptığımız testlerde çoğu bina riskli ve biz bunları deprem riski olmayan binalar haline getirmeye çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm yapmanın birinci sebebi binalarımızı düzgün bir hale getirmek ve riske karşı korumaktır" dedi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, Gaziosmanpaşa'nın, İstanbul'daki Kentsel Dönüşüm çalışmalarında en büyük alana...