01 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm projelerinde son durum

Kentsel dönüşüm projelerinde son durum

Adana'nın her tür sosyal kültürel ve ekonomik olaylannda elini her zaman tasın altına koyan İşadamı Savun Azmaz KENTSEL DÖNÜŞÜM le alakalı olarak önemli çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gölcük'te kentsel dönüşümde ölçümler başladı!

Gölcük'te kentsel dönüşümde ölçümler de başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen harita mühendislerinden oluşan dört kişilik ekip bu hafta durum tespiti yapmak için sahaya indi.

Kocasinan'ın dönüşüme ihtiyacı var!

Bir otelde düzenlenen toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden ve gazeteciler katıldı. Özden 'Kocasinan'ın dönüşüme ihtiyacı var' dedi.

Kentsel dönüşüm için 2 bin dava dosyası incelediler!

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezer "İnsanların kafası karışık, hak kaybına uğramaktan korkuyorlar ve bu nedenle dönüşüme ya hiç sıcak bakmıyorlar ya da süreç içinde mahkemeye başvuruyorlar"

Kentsel dönüşüm zenginlik elde etme aracı olarak görülmemeli!

Kentsel dönüşüm zenginlik elde etme aracı olarak görülmemeli. 100 metrekare dairesi olana 120 metrekare veriliyor. Bu da diğer taraftaki tüm komşuların hepsinde böyle bir beklenti doğuyor.

Kentsel dönüşüme 5 milyar lira harcandı!

Hükümetin 2015 programında yer alan bilgilere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulanan kentsel dönüşüm kanunu kapsamındaki çalışmalar için şimdiye kadar 1,5 milyar lira harcandı.

Kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor!

Kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, vatandaşların ulaşım, altyapı ve sosyal donatı sorunları çözülmüş planlı alanlarda ve sağlıklı yapılarda yaşamasını sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Fikirtepeliler kentsel dönüşüm sayesinde milyonerler kervanına katıldı!

Gecekondu imajından kurtulamayan fikirtepe,ye kentsel dönüşüm yaradı. dar gelirli ailelerden oluşan Fikirtepeliler, mahalleleri kentsel dönüşüm alanı ilan edildikten sonra müteahhitlerle yaptıkları sözleşmeler sayesinde milyonerler kervanına katıldı.

Nevnihal Erdoğan: Kentsel dönüşüm 20 yılda büyük bir sorun oldu!

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nevnihal Erdoğan Kentsel Dönüşümün Kocaeli için önemli bir sorun haline geldiğini belirtti. Erdoğan 'Kentsel dönüşüm 20 yılda büyük bir sorun oldu' dedi.

Kentsel dönüşümde vatandaşın zaferi!

İşte 27.02.2014 tarihinde Anayasa Mahkemesinin verdiği bir kararla Kentsel Dönüşüm yasasının bir kısım maddesinin iptal etti ve Resmi Gazete ilan edilene kadar yürürlüğü durduruldu. Yeni iptal kararları ne getiriyor?

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Bakanlık’tan ‘sevindirici’ haber! Kentsel dönüşüm hızlandı, 2035 yılına kadar 1,1 milyon konut dönüşecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarından sevindirici haberler gelmeye başladı. Çevre, Şehirçilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projelerinde son gelinen noktayı ve 2035 hedeflerini açıkladı.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli?

Fortes Mühendislik AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yavuz Kılıç “Kentsel Dönüşüm” hakkında merak edilen konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Kılıç'ın o açıklamaları...

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Hürriyet gazetesi yazarlarından Dr. Hüseyin H. Serdar bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. İşte Dr. Hüseyin H. Serdar'ın o yazısı...

Fikirtepe kentsel dönüşüm projelerinde ev tahsisleri başladı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde kendilerine ev tahsisi yapılan 83 yaşındaki Nafiye ile kızı Leman Yavuz, yeni evleri için yaşadığı mutluluğunu dile getirdi. 

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

Etkili kentsel dönüşüm için ortak bir model oluşturulmalı!

Kentsel dönüşüm projelerinde maliyetler yükseldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuyla ilgili çözüm önerilerini sıraladı. Göksel, bütün kamu kurumlarının buluşarak ortak bir model hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır 2021?

Kentsel dönüşüm projelerinde kamu harcamalarının düşürülmesi için çalışmalar hızlandı. Peki kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır 2021, kentsel dönüşüm kredisi şartları neler? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kredisi şartları 2021!

Kentsel dönüşüm projelerinde kamu harcamalarının düşürülmesi için çalışmalar hızlandı. Peki kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır, kentsel dönüşüm kredisi ne zaman verilecek? Kentsel dönüşüm kredisi şartları neler? İşte kentsel dönüşüm kredisi şartları 2021...

Kentsel dönüşüm projelerinde son durum Haberi

Kentsel dönüşüm projelerinde son durum

Sayım Azmaz "Adana artık talihinin Makûs olduğu iddiasını yok etmek zorundadır. Bunun günümüzdeki en önemli şansı olarak Kentsel dönüşüm olduğunu " vurgulayarak yapılması gerekenleri bÜgi birikim ve tecrübelerini içinde hep ışık olan Adana sevdasına endeksleyip olmazsa olmazlara değindi. 

l Yaşamının önemli bir bölümünü Adana sevdasına t vakfetmiş olan ıs adamı Savım Azmaz; siyasette uzun yıllar yönetiri l lik yapmış. Belediye Meclis görevlerinde bulunmuş. MHP nin hep üst düze' konumlannda yöneticilik yapmış. Son yıllarda yapımı yılan hikayesine dönen Ramazanoglu Camii inşaatında önemli maddi ve manevi katkılar koymuş olan Adana (arkasının önemli müteşebbislerinden biri olarak Adana için şans olan Kentsel dönüşüm konusunda da kayıtsız kalmayarak önemli tespitlere dikkat çekti. 


KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ kazanca DÖNÜŞTÜRÜR! 


ÜLKEMİZDE KENTSEL DÖNÜŞÜM 


Avrupa ve Amerika da uygulama sahalan üzerinde geliştirilen pek...