29 / 04 / 2024

kentsel dönüşümle ortaköy

kentsel dönüşümle ortaköy

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'la iddialı projelerini konuştuk. Dolmabahçe 'yi Maslak 'a tünellerle bağlamayı hedefleyen Hazinedar 'ın en önemli planlarından biri de Ihlamurdere Caddesi'yle ilgili...

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? Tek tek hesaplandı!

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da 650 bin konutun dönüştürülmesini vadediyor. Peki İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? İşte maliyet hesaplaması...

Yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? TMMOB tek tek açıkladı!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyonu’nun gerçekleştirdiği 5. İstanbul Kent Sempozyumu'nda yeni kentsel dönüşüm yasası da masaya yatırıldı. Peki yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? Mülkiyet hakkı ihlali yaşanır mı? 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Kocasinan'ın kadim sorunları kentsel dönüşümle çözülüyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerin kadim sorunlarını, kentsel dönüşümle çözdüklerini söyledi.

Kentsel dönüşümle şehirler yeniden yapılandırılabilir!

Türkiye bundan sonra bu kaynaklarını mutlaka kentsel dönüşüm için kullanmalı. Kentsel dönüşümle şehirler yeniden yapılandırılabilir...

Esenler’de deprem riski kentsel dönüşümle sıfırlanacak!

İstanbul Esenler'de son sürat süren kentsel dönüşümle ilçede deprem riskinin sıfırlanması hedefleniyor

Ayder Yaylası kentsel dönüşümle yeni yüzüne kavuşuyor!

Bunun için çalışmaların sürdüğünü söyleyen aktaran Haşimoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında devam eden çalışmalar var. Ayder çok farklı bir yüze kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşümle evini yenileyeceklere müjde!

Yurt genelinde yaşanan depremlerin ardından tedirginlik yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşümle evlerini yenilemek istiyor. Riskli yapılarda oturan vatandaşlara devlet faiz indiriminde bulunarak yüzde 0.58 faizle konut kredisi kullandırıyor...

kentsel dönüşümle ortaköy Haberi

kentsel dönüşümle ortaköy

Kentin ikinci İstiklal Caddesi'ni Ihlamurdere'de yaratmayı düşünen başkan, "Ortaköy'e de ikinci açıkhava tiyatrosunu yapacağız" dedi... 

BOĞAZİÇİ'nin kalbi Beşiktaş'ta, 29 Mart seçimleriyle birlikte yeni bir dönem başladı. Uzun yıllar başkanlık yapan İsmail Ünal'ın ardından Murat Hazinedar, başkanlık koltuğuna oturdu. 

Peki Beşiktaş'ta 8 ayda neler oldu, bundan sonra neler olacak? 

Başkan Hazinedar'la iddialı projelerini, hedeflerini konuştuk. 

¦ Hareketli, aktif, heyecanlı bir profil çiziyorsunuz... 

Taban siyasetinden geliyorum. 

Yaptığım şey, bugüne kadar öğrendiğim siyaset anlayışını, dilini, belediye üzerinden uygulamak. Çok şanslıyım, çünkü taşra, köy siyasetinin içinden geliyorum. Ben hiç İstanbul'da siyaset yapmadım, hep Ordu'da siyaset yaptım. Hayatımın yarısı avukat olmam nedeniyle İstanbul'da geçiyordu ama Ordu'da da bir düzenim, şirketlerim vardı. 

Kazandığını bölgesine yatıran, aynı zamanda da sosyal işlerle de uğraşan biriydim. Taşrada şartlar çok zordur. Oradaki şartlara alışanlar burada rahat...