18 / 05 / 2024

kentsel strateji platformu

kentsel strateji platformu

Türkiye'nin 81 ilinde kentlerin yeniden tasarlanması ve kentlerin gelişimine rehberlik etmek için Timur ve Göksu'nun kurduğu Kentsel Strateji Platformu, bölge, kent ve mahalle ölçeğinde stratejik planlar hazırlayacak...

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi! 

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi. İşte ayrıntılar...

Kayseri'de Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi oluşturuldu!

Kayseri'de 16 ilçe belediyesinin katılımı ile  Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi oluşturuldu.

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Yüksek yapılar planlı koridorda yapılmalı!

Kentsel Strateji Kurucu Ortağı, Şehir Plancısı Ali Faruk Göksu, kentsel dönüşümle ilgili kendisine sorulan soruları cevapladı. 

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Depremle mücadelede üst kurulu kurulmalı!

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından gerçekleştirilen ‘Depreme Mekansal Hazırlık ve Kentsel Dönüşüm’ konulu Online Yuvarlak Masa toplantısında ‘Depremle Mücadele Üst Kurulu’ kurulması konusundaki görüşler masaya yatırıldı.

Yaşlı Bakım Evleri gayrimenkul sektörünü canlandıracak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nda düzenlenen Yuvarlak Masa toplantısında ‘Yaşlı Bakım Evleri’ tartışıldı. 

Çorlu'da 'Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi' için çalışmalara başlandı!

Çorlu Belediyesi tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi’nin alımının hazırlıkları için ihaleyi alan yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile toplantı yapıldı.

Deprem riskini azaltabilir, nitelikli binalar üretebiliriz!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu tarafından düzenlenen ‘Yeni İmar Düzenlemeleri’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında, İmar Mevzuatında köklü değişiklikler getiren yasa her yönü ile tartışıldı...

Gayrimenkul sektöründe pazarlamanın geleceği konuşuldu!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de gerçekleşen ‘Gayrimenkul Sektöründe Dijital Fırsatlar’’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleşti.

Kentsel Dönüşüm Mağdurları Platformu mağdurları bir araya getirdi!

Kentsel Dönüşüm Mağdurları Platformu, kentsel dönüşümde yaşanan mağduriyetleri çözüyor. Mağdurların bir birine ulaşmasını sağlayan platform üzerinden kolayca avukat bulunabiliyor.

İzmir'de gayrimenkul son 3 yılda yüzde 38 kazandırdı!

Gayrimenkul için Strateji Platformu İzmir şubesinin ilk yuvarlak masa toplantısı “İzmir’de Gayrimenkul Yatırım Alternatifleri” konu başlığı altında İzmir Four Points By Sheraton’da gerçekleşti. 

kentsel strateji platformu Haberi

kentsel strateji platformu
Şehir plancısı Faruk Göksu ve Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur'un girişimiyle kurulan Kentsel Strateji Platformu, 81 ilde bölge, kent ve mahalle ölçeğinde stratejik planlar hazırlayacak. Bu planlar kentsel dönüşüme rehberlik edecek NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Şirketi Kurucu Ortağı Faruk Göksu kamu, özel ve sivil toplum örgütlerinin işbirliği ile kentlerin geleceğini kurgulamak için kolları sıvadı. Türkiye'nin 81 ilinde kentlerin yeniden tasarlanması ve kentlerin gelişimine rehberlik etmek için Timur ve Göksu'nun kurduğu Kentsel Strateji Platformu, bölge, kent ve mahalle ölçeğinde stratejik planlar hazırlayacak.
Vizyon sunacak Platformun bir dönüşüm hareketi olmadığını, kentlerin yeniden tasarlanması için bir vizyon sunacağını dile getiren NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "Burası sadece söylem değil eylem platformu. Bu çalışmaların neticesinde projeler hazırlanıp...