02 / 05 / 2024

kepez hayvan pazarıi kepez yeni hayvan pazarı

kepez hayvan pazarıi kepez yeni hayvan pazarı

KEPEZ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan hayvan pazarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Depremde zarar gören çiftçilere hayvan desteği!

6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlara destek ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda 386 yetiştiriciye 1095 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

Büyüme yavaşlasa bile Microsoft, Amazon'da kazanmaya devam ediyor

Şirketler belirsiz bir ekonomide harcamaları kısmanın yollarını ararken, bulut altyapısı pazarı için zorlu bir çeyrek oldu. Bunu güçlü dolar ve zayıf Çin piyasasıyla  birleştirdiğinizde, pazar %21'lik bir büyümeye yavaşladı, bu önceki yıl gördüğümüz %36'lık büyümeden ani bir düşüş .

İspanya'da hayvancılık sektörünün geleceği risk altında!

İspanya'da süt tüketimi son 1 yılda yüzde 5, son 20 yıla göre ise yüzde 25 düştü. Hayvan çiftliği sahipleri isyan ediyor. Durumun devam etmesi halinde kapımıza kilit takacağız. İşte haberin detayları..

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilk kurbanlıklar Denizli’de hayvan pazarına getirildi. Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da belli oldu.

Çiftçiler bu haberi kaçırmayın! 100 bin koyun desteği verilecek

Şırnak'ta, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında hayvan yetiştiricilerine 100 bin hayvan desteği verilecek. Projenin diğer illerde olup olmayacağı net değil.

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “İzmir depremi üzerine ders çıkarmalarını bekliyorduk. AKP bu can pazarı içinde, Kanal İstanbul’u yapma acelesinde” diye konuştu.

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

kepez hayvan pazarıi kepez yeni hayvan pazarı Haberi

kepez hayvan pazarıi kepez yeni hayvan pazarı

Çamlıca Mahallesi'ndeki 45 bin 440 metrekare ve 930 metre çevre uzunluğuna sahip alana inşa edilen hayvan pazarının, Kurban Bayramı'nda hizmete açılması hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin zemin düzleme çalışmalarının ardından, elektrik, su ve sulama sistemleri için altyapı çalışmalarında sona gelindi.


Bünyesinde hem çobanların, hem hayvanların, hem de alıcıların her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek konaklama yeri, duş ve tuvalet alanları, zabıta noktası, mescit gibi alanların yer alacağı hayvan pazarında, Antalyalıların bu yöndeki ihtiyaçları karşılanmış olacak.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede tek bir noktada canlı hayvan satışı yapılması için hayvan pazarı yapma kararı aldıklarını vurguladı. Başkan Tütüncü, "Hem esnaf güçlük çekiyor, hem de vatandaşlarımız çeşitli problem yaşıyor. Antalyalıların sorunsuz şekilde kurbanlığını alabileceği nezih, modern bir tesisi Antalya'ya kazandıracağız. Tesisle ilgili çalışmalarımız sürüyor"...