05 / 05 / 2024

Kepez imar projeleri

Kepez imar projeleri

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 2017 başlarında 3 mahalleye imar revizyonu geleceğini müjdeledi.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

İmar planı çeşitleri nelerdir?

İmar planı, şehir planlamada dikkate alınan bir düzenlemedir. Şehir ve çevre planlama stratejilerinde farklı imar projeleri devreye girer. Peki imar planı nedir, imar planı çeşitleri nelerdir ve özellikleri nelerdir? İşte imar planı ve çeşitleri hakkında bilinmesi gerekenler...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Kepez imar projeleri Haberi

Kepez imar projeleri

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 2017 başlarında 3 mahalleye imar revizyonu geleceğini müjdeledi. Kepez Belediyesi, Fatih Mahallesinde 5 Mahallenin semt spor sahası açılışını yaptı. Ak Parti Kepez ilçe Başkanı Yusuf İşeri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, belediye bürokratları ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde, duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesildi.


Futbol sahası 50 metrekare

Semt spor sahasında 24x42 boyutlarında gece ışıklandırması olan sentetik çim futbol sahası, 50 metrekare basketbol sahası ile soyunma odalarının olduğu sosyal tesis bulunuyor. Fitnes ve çocuk oyunu alanlarının yer aldığı tesiste, vatandaşların dinlenebileceği oturma grupları da yer alıyor. Semt spor sahaları Gazi Mahallesi ile birlikte Ayanoğlu, Odabaşı ve Kızıllı mahallelerine de inşa edildi. Kepez’in çok hızlı bir şekilde değişim sürecine girdiğinin...