07 / 05 / 2024

kepez örnek dönüşüm

kepez örnek dönüşüm

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı krizi! 

Antalya'nın Kepez ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri kendilerine 5 aydır kira yardımı yapılmadığını dile getirdi. 

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Murat Kurum: Dereli'de örnek dönüşüm projesi gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki selden etkilenen Dereli ilçesinde yapılacak yapılara ilişkin, "Tüm bu inşa çalışmalarını bir yıl içerisinde tamamlayıp tüm Türkiye'ye örnek olacak bir dönüşüm projesini gerçekleştireceğiz" dedi...

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daire hazır!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daireyi inceledi. Büyükkılıç, projede ilk etabın sonbaharda tamamlanacağını açıkladı.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Kepez Gülveren Mahallesi'nde örnek dönüşüm başlıyor!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

kepez örnek dönüşüm Haberi

kepez örnek dönüşüm

Antalya Kepez'in Gülveren Mahallesi’nde,160 gecekondunun mülkiyet sorununu çözmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konutların inşaatına başlanıyor. Hak sahiplerine 320 dairenin verileceği ve 48 milyon 500 bin TL’ye ihalesi gerçekleşen kentsel dönüşüm projesinin protokol töreni belediye binasında düzenlendi.

Kepez Belediyesi'nde yer alan habere göre; Belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratlarının hazır bulunduğu törende Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve yüklenici firma Pınarlar İş Ortaklığı temsilcisi, protokole noterde imzalandı.

Başkan Hakan Tütüncü, törendeki açıklamasında, yüklenici firma ile protokolü imzalayarak önemli bir virajı geçtiklerini kaydetti. Gülveren’de, sadece kentsel dönüşümü değil, çevre ve şehircilik bakımından da önemli bir uygulama başlatacaklarını anlatan Tütüncü, “Gülveren, vatandaşa külfet yüklenmeden kentlerin dönüştürülebileceği konusunda önemli bir zihniyet değimine işaret eden bir projeydi. Bu yanıyla Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi, klasik değil, örnek bir dönüşüm oldu.” ifadelerini kullandı.

Şeffaf...