30 / 04 / 2024

Kepez toplu temel atma

Kepez toplu temel atma

Kepez'de, 2015'te belediye ve merkezi idare işbirliğinde 19'u temel atma, 16'sı açılış olmak üzere 37 yatırım için tören düzenlenmişti. Bu yılın ilk 5 ayında ise ilçede 4'ü temel atma, 14'ü açılış olmak üzere 18 eser için tören yapıldı.

Kepez'de toplu temel atma ve açılış töreni gerçekleştirildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İnanın bu operasyonlar, muhteşem bir hedefe doğru kilitlenen, milletimizin önünü kesmek isteyen yabancı güçlerin eseridir. Milleti saf mı sanıyorsunuz?" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Antalya Kepez TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Antalya Kepez 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez 2019 projesinde yer alan 1 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Antalya Kepez başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez projesi 25 Kasım 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Kepez'de Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne inşa edilecek Yeni Cami’nin temeli atıldı. Yeni Cami temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Kepez-Santral'de temel atma töreni 6 Haziran'da!

Antalya’nın Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi hızla ilerliyor. Sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacı ile verilen Green GOOD DESIGN ödüllü projede hak sahiplerine ait blokların duvarları örülüyor.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Kepez Kent Meydanı projesinin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi’nin 166 bin metrekarelik ’Kepez Kent Meydanı Projesi’nin 54 bin metrekarelik ilk etabı için temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Kepez toplu temel atma Haberi

Kepez toplu temel atma

Kepez'de, 2015'te belediye ve merkezi idare işbirliğinde 19'u temel atma, 16'sı açılış olmak üzere 37 yatırım için tören düzenlenmişti. Bu yılın ilk 5 ayında ise ilçede 4'ü temel atma, 14'ü açılış olmak üzere 18 eser için tören yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Protokolümüzün, mesai arkadaşlarımın, parti teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın açılışlardan, temel atmalardan adeta başı döndü. Açılışları ve temel atmaları kanıksadılar ama bu yatırımların yapılmasını, bu hizmetleri birbirimizle paylaşarak Kepez'in gelişme trendindeki güzellikleri hep beraber paylaşmak bizim için mutluluk vesilesidir. Böyle şehre ait olmanın anlamı olduğunu görüyoruz. O nedenle bu törenleri yaptık, yapmaya de devam edeceğiz."

AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENLERİ SÜRECEK

Kepez, bu yılın ikinci 6 ayında da önemli eserlerin açılış ve temel atma törenlerine şahitlik edecek. Önümüzdeki aylarda Tek Sarnıç...