17 / 05 / 2024

kepez varsak tramvay

kepez varsak tramvay

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Varsak’a tramvay getireceklerini söyleyen Başkan Tütüncü: “Varsak’a getireceğimiz tramvay hattı eski belediyenin önünden hareket edip, Süleyman Demirel Bulvarı’nı takip ederek" dedi.

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Antalya Kepez'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kepez ilçesi, Varsak Mahallesi, 2957 ada 2 parselde yer alan 9 bin 924 metrekarelik arsayı 9 milyon 924 bin TL'ye icradan satıyor...

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

Kepez'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Antalya İli, Kepez İlçesi, Varsak Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 8 milyon 500 bin 735 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kepez Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kepez Belediyesi, Demirel (Varsak) ve Sinan (Koyunlar) Mahallelerinde yer alan 5 ticari alan imarlı arsayı ihale ile satıyor...

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Kepez’de ortalama emlak fiyatları bin 600 TL civarında!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, yazlık emlakta yaşanan gelişmeleri bölge bölge Karar’a değerlendirdi. Erilkun Kepez’de, özellikle Varsak bölgesinde bin 600 TL civarında olan ortalama metrekare satış fiyatı olduğunu ifade etti.

Varsak küçük sanayi sitesinin yapımı tamamlandı!

Kepez Varsak'ta yaklaşık 32 milyon maliyetle yapılan küçük sanayi sitesinin yapımı tamamlandı.Küçük sanayi sitesinin 2. etabındaki 53 işyerinin de inşası bitti.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Varsak'ta modern şehirleşme başlıyor!

Kepez Belediyesi, Varsak'ın doğusundaki 6 mahallede imar çapı ve inşaat ruhsatı düzenlenmesi işlemlerinin durmasına neden olan ve 30 yıla yakın süren plan uyuşmazlığını, yeni imar planı revizyonuyla çözüyor.

Antalya Varsak'a imar müjdesi!

Varsak Mahallesi'nin imar planı, Kepez Belediye Meclisi'nin aralık ayı toplantısında görüşülerek kabul edildi.

Kepez Varsak'ta caddeler yenileniyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından Varsak Karşıyaka Mahallesi'ndeki Türkistan Caddesi'ni, yol genişletme, sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışmalarıyla modern bir çehreye kavuşturacak.

kepez varsak tramvay Haberi

kepez varsak tramvay

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eskiden Varsak mı? Varmasak mı? denilen yer olan Varsak bölgesi sakinleri ile bir araya gelerek , Varsak’ın Antalya’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri haline geldiğini söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, Varsak Esentepe ve Varsak Karşıyaka Mahallesi sakinlerine yapılacak yatırımları anlattı.


Açık alanda yapılan mahalle toplantısına, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Antalya Milletvekili Adayları Atay Uslu, Nevin Korkmaz, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Mustafa Turan, Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Varsak’a tramvay geliyor

1 yıl önce bölgede yaptığı toplantıda verdiği sözleri hatırlatan Hakan Tütüncü, bölge sakinlerine yeni müjdeler verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Varsak’a tramvay getireceklerini söyleyen Başkan...