10 / 05 / 2024

kepeze 70 proje

kepeze 70 proje

7'den 70'e Kepez'imize 70 Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Menderes Türel, projelerin yarışması gerektiğini, iftira ve de yalan vaatlerin yarışmaması gerektiğini belirterek, belediyeciliğin mazeret makamı değil, çözüm makamı olduğunu söyledi.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi geliyor! Yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olacak.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Sıfırdan proje yapmayın, yarım projeleri bitirin!

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında bitmeyen projelerin huzursuzluk meydana getirdiği ifade edildi. Sunumda, "Sıfırdan proje yapmayın. Yüzde 40’ı yapılan projeleri dondurun yüzde 70’i yapılanları tamamlayın" denildi.

Altındağ için 70'den fazla projemiz hazır!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı yaptığı açıklamada ilçe için 70'ten fazla proje hazırladıklarını söyledi.

2019'da 70 milyar TL'lik 12 ulaşım yatırımı açılıyor!

25 ili doğrudan etkileyecek olan 70 milyar TL'lik 12 proje yeni yılda bir bir hizmete alınacak. 3 yüksek hızlı tren hattı, 2 otoyol ve 7 tünel hem can ve mal güvenliğini sağlayacak hem de milyarlarca TL'lik tasarrufun önünü açacak. 

Kepez'de 2023'e kadar 123 proje hayata geçecek!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2009’da 41, 2014’te 70 proje ile yola çıktıklarını anlatarak, ''123 proje ile hedef 2023’ diyoruz. 123 projemizin tamamı insan odaklı belediyecilik anlayışımızın bir yansıması olacak'' diye konuştu.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Tarihi Rize Çarşısı’ndaki 70 bina yenilenecek!

Rize Tarihi Çarşısı Cephe İyileştirme Projesi, DOKA'nın desteğiyle başlıyor. Proje kapsamında, 70 bin 1 milyon 100 bin liraya yenilecek.

70 milyar TL'lik yatırım teşvikinde sona gelindi!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, proje bazlı teşvik sisteminde 70 milyar liralık yatırımı açıklamaya hazırlandıklarını söyleyerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın şahitliğinde tüm yatırımcılara 70 milyar liralık yatırım teşvik belgesini bir kerede vereceğiz" diye konuştu.

kepeze 70 proje Haberi

kepeze 70 proje

Mendere Türel, Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü'nün, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen "7’den 70’e Kepez'imize 70 Proje" tanıtım toplantısına katıldı. Türel, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta önemli bir seçimin yapılacağı, bu seçime sayılı günler kaldığını belirtti. 


Toplantıda Tütüncü'nün güzel projelerini açıkladığını, yerel seçimlerde hizmetlerin yarışması gerektiğini anlatan Türel, "Seçim sürecinde 'projeler yarışsın, hizmetler yarışsın' istiyoruz, 'yalan vaatler, iftiralar yarışmasın' istiyoruz" diye konuştu. 


Her belediye seçiminin bir son değil, yeni bir başlangıç olarak değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Türel, Tütüncü'nün 5 yıllık döneminde vadettiği 41 projesini ve daha da fazlasını hayata geçirdiğini, büyük bir öz güvenle yeniden halkın karşısına çıktığını anlattı. Belediyeciliğin kolay bir iş değil, hizmet sanatı, insan hayatını kolaylaştıran beceri sanatı olduğunu vurgulayan Türel, kendisinin...