23 / 05 / 2024

kerpiç evlerin maaliyeti

kerpiç evlerin maaliyeti

2011 yılında Malatya'nın valisi Ulvi Saran tarafından projelendirilerek yapımına başlanan ve daha sonra uzun süre atıl durumda bekleyen "Kerpiç Evler" de yenileme çalışmalarına başlandı.

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Genyap Loft nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? 

Genyap Loft projesinde 71 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Peki Genyap Loft projesi nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor!

Son dönemlerde prefabrik evler yoğun talep göremeye başladı. Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor.

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

3+1 prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? İşte son dakika prefabrik ev fiyatları Eylül 2023!

Prefabrik konutlara olan ilgi son dönemlerde bir hayli arttı. Peki 3+1 prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? İşte son dakika prefabrik ev fiyatları Eylül 2023...

Evlerin olmazsa olmaz ürünü. Daha eylül gelmeden zammı geldi. Fiyatı uçtu gitti

Evlerin vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne daha zam geldi. Hatta zam, eylül ayına girilmeden açıklandı. Vatandaşlar bu ürünü almak için ciddi bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Evlerin vazgeçilmez ürünü... Markete gittiğinizde sepete ilk onu koyun. Zam üstüne zam gelecek

Evlerin vazgeçilmez ürünü olarak bilinen bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşların mümkün oldukça bu ürünü evlerinde bulundurmaları tavsiye edildi. Çünkü zam üzerine zam gelecek.

Ev fiyatları yüzde 110, kira fiyatları yüzde 138 arttı! Evlerin ortalama metrekare fiyatı 19 bin 536 TL oldu

Bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye genelinde konut fiyatları yıllık yüzde 110, kiralar ise yüzde 138 artış gösterdi. Yıllık değer artışı en fazla olan iller Kırklareli, Edirne ve Zonguldak olarak sıralandı. Evlerin ortalama metrekare fiyatı ise 19 bin 536 TL oldu.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Prefabrik evlerin fiyatı kaç para? 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler, kolay kurulumu ve düşük maliyetinden dolayı merak edilen yapılar arasındadır. İşte detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev soğuk olur mu? Çelik ev paslanır mı?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evler gibi gündemde olan yapılardan bir tanesidir. Peki bu evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

kerpiç evlerin maaliyeti Haberi

kerpiç evlerin maaliyeti

Malatya'daki Kerpiç evlerin yapımına Kongre Kültür Merkezi yanında 10 Haziran 2011 tarihinde 2 milyon 837 bin 873 TL keşif bedeli 17 adet olarak yapılmasına başlanılmış ve 2 kerpiç ev daha sonra ruhsatsız olduğu için yıkılmıştı. 


Yaklaşık 5 yıldır atıl durumda bekleyen ve yer yer sıvaları dökülen, zaman zaman da vatandaşların şikâyetlerine konu olan kerpiç evlerin yeniden onarımına başlandı. Kongre Kültür Merkezi arkasında kurulan şantiye vasıtasıyla evlerin dışına yapılan toprak sıvalar sökülmeye başlandı. Yapılan çalışmaların bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken sonrasında da çevre düzenlemesinin yapılarak hizmete sunulacağı öğrenildi. Restore edilecek evler içerisinde Malatya'nın otantik yapısında uygun, Kent tarihi müzesi, Malatya mutfağı, kafeterya ve anı evi, resim, müzik ve fotoğraf atölyesi, çocuk kulübü olarak değerlendirilmesi planlanıyor. 



Net...